Ajankohtaiset uutiset


Keski-Suomen maaseudun uutiskirje 3/2018 on ilmestynyt

Maatalouden ja maaseudun tukia maksettiin Keski-Suomeen vuonna 2017 yhteensä 61 miljoonaa euroa. Lue uutiskirjeestä, mihin nämä eurot menivät. Lisäksi uutiskirjeessä on lukuvinkkejä ja ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista, kuten Amazing Keski-Suomesta sekä siitä, miten juuri sinä voit olla vaikuttamassa siihen, millaista maaseudun kehittäminen on vuonna 2030.

Lue lisää


Muutokset yritysten investointituissa pohjoisessa Keski-Suomessa

Maaseutuohjelmasta myönnettäviin yritysten investointihankkeiden tukiprosentteihin on tullut muutoksia pohjoisen Keski-Suomen kuntien osalta.

Lue lisää


Yrittävä Maaseutu -lehti on ilmestynyt

Itä- ja Keski-Suomen ELY-keskusten yhteinen Yrittävä Maaseutu -lehti nostaa esille maaseudun yritysten menestystarinoita.

Lue lisää


Maatalouden ja maaseudun tukia Keski-Suomeen 61 miljoonaa euroa

Maatalouden ja maaseudun tukia maksettiin Keski-Suomeen vuonna 2017 yhteensä noin 61 miljoonaa euroa. Summasta valtaosa oli viljelijätukia, joita maksettiin 54 miljoonaa euroa. Viljelijätukien lisäksi maksettiin hanke- ja yritystukia (4,76 milj.euroa), rakennetukia (2,16 milj.euroa) ja markkinatukia (42 000 euroa).

Lue lisää


Mitä hanketoimijan kannattaa huomioida mediayhteistyössä

Millaiset juttuaiheet kiinnostavat mediaa? Entä miten omasta hankkeesta kannattaa viestiä? Näitä aiheita käsiteltiin Keski-Suomen maaseudun kehittäjien tapaamisessa eli Pöllöparlamentissa, kun paikalle saapui media-alan asiantuntijoita Keski-Suomesta.

Lue lisää


Voisiko naurun määrä olla hyvinvoinnin mitta maaseudulla?

Keski-SuomiON GO –tilaisuus keräsi maaseudun kehittäjiä, hanketoimijoita, yrittäjiä ja kylätoimijoita yhteen maaseudun hyvinvoinnin äärelle. Päivän aikana kuultiin useita mielenkiintoisia esityksiä, jotka haastoivat osallistujia pohtimaan sekä omaa että toisten hyvinvointia.

Lue lisää


Teetä ja tietosuoja-asetusta

Toukokuussa astuu voimaan EU:n uusi tietosuoja-asetus ja se koskee myös yhdistyksiä. On siis erityisen tärkeää perehtyä yhdistyksen tietosuojan nykytilaan ja ottaa selvää, mitä uutta asetus tuo mukanaan.

Lue lisää


Nyt haussa: uudet teemat maaseutuverkoston työryhmille vuosille 2019–2020!

Mikä maaseudun kehittämisen teema kaipaisi erityistä panostusta? Ehdota teemaa ja sille parasta asiantuntijaa huhtikuun alkuun mennessä.

Lue lisää


Laajakaistainfo.fi on portti parempiin yhteyksiin

Laajakaistainfo.fi-sivusto on perustettu vauhdittamaan laajakaistan rakentumista koko maassa. Se jakaa nopeisiin verkkoyhteyksiin liittyvää tietoa eri tekniikoista ja saatavilla olevasta rahoituksesta.

Lue lisää


Suomen älykkäin kylä haussa

Nyt etsitään Suomen älykkäintä kylää - sellaista, joka aikoo pärjätä tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Mukaan hakeminen Suomen älykkäin kylä –kokonaisuuteen kannattaa, koska tarjolla on sparrausta ja vinkkejä, vertaistukea ja –oppimista sekä näkyvyyttä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Lue lisää


Seuraavat