Tapahtumat


10.9. Osta tilalta -päivä

Hanki paikallista lähiruokaa Osta tilalta -päivänä 10.9.. Keski-Suomesta on useita toimijoita mukana, tutustu niihin osoitteessa www.ostatilalta.fi.

Valtakunnallisena Osta tilalta -päivänä 10. syyskuuta halutaan juhlistaa kotimaista ruuantuotantoa ja saattaa yhteen tuottajat ja kotipuutarhurit kuluttajien kanssa.
 
Osta tilalta -päivänä halutaan lisätä tietoisuutta suoramyynnin mahdollisuuksista ja tarjota mahdollisuus hankkia lähitilojen ja -puutarhojen maistuvia herkkuja.
 
Osta tilalta -päivä ei ole vain ostospäivä vaan myös elämyspäivä. Teemapäivä tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua lähiseudun maatiloihin ja ruuantuottajiin. Osa tiloista tarjoaa kävijöille tilaesittelyjä ja tekemistä.
Tapahtumaan osallistuvat tilat löytyvät verkkosivuilta ostatilalta.fi. Mukaan on ilmoittautunut yli 150 tilaa tai toimijaa!
 
Osta tilalta -päivän järjestelyissä ovat mukana Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 ja verkostopalvelut-yksikkö, Turun yliopiston Brahea-keskuksen Lähiruoan koordinaatiohanke, Aitojamakuja.fi -sivusto, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ja Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC.

Palaa otsikoihin