Tapahtumat


2.-3.5. Maaseutu2030-tulevaisuusleirit

Tulevaisuusleirit ovat 30-tuntisia työpajoja, joissa työstetään yhteistä suuntaa maaseudulle.

Tulevaisuusleiri 2.-3.5.2018

Tulevaisuusleirillä tehdään töitä tulevaisuuden eteen. Mitkä ovat jatkossa menestystekijät, joiden avulla maaseutu luo hyvinvointia Suomeen ja muualle maailmaan? Miten toimintaympäristö muuttuu, miten meidän pitäisi siihen reagoida?

Leirillä kokoontuu monipuolinen joukko maaseudun ja kehittämisen konkareita (sekä alokkaita), tutkijoita hallinnon edustajia, yhdistystoimijoita ja yrittäjiä. Jos olet kiinnostunut siitä, millainen maaseutumme on 2030, hae mukaan! Lupaamme intensiivisen, mutta innostavan tapahtuman, josta saat kontakteja sekä ideoita. Opit käytännön kautta, kuinka tulevaisuutta ennakoidaan. Tulevaisuusleiri on myös paikka vaikuttaa!

Hae mukaan 13.4. mennessä: bit.ly/hakemus_tulevaisuusleiri

Mukaan valitaan max. 50 osallistujaa. Osallistujat vastaavat itse majoituksesta, matkoista ja illallisesta. Ilmoitamme 20.4. ketkä pääsevät mukaan tulevaisuusleirille.

Aika: ke 2.5. - to 3.5.2018
Paikka: Tampere

Tulevaisuusleiri alkaa työskentelyllä ke 2.5. klo 12.00 yritysyhteisö Crazy Town Tampereen tiloissa (Rautatienkatu 21 B) ja jatkuu torstaina 3.5. Hotelli Tornissa (Ratapihankatu 43) klo 15.30 asti.

Ohjelma

Tapahtumassa työstetään sopivasti jalat ilmassa erilaisia tulevaisuuskuvia maaseudun mahdollisista suunnista. Nämä muodostavat pohjan siihen, mihin meidän pitää varautua maaseudun kehittämisessä! Yritysyhteisö Crazy Townin tiloissa työskennellessä hyödynnetään myös siellä toimivien yritysten näkemykset.

Maaseutu2030-tulevaisuuskeskustelua käydään juuri nyt Viima-alustalla. Osallistu mukaan: bit.ly/maaseutu2030viima


Palaa otsikoihin