Tapahtumat


21.-22.4. Maaseuturahoitus esillä Metsämme 2017 -messuilla

Maaseutuohjelman rahoitukseen voit tutustua Metsämme 2017 –messuilla 21.-22.4. Jyväskylän Paviljongissa osastolla B508. Paikalla on Keski-Suomen Leader-ryhmien työntekijöitä kertomassa rahoituksen monista mahdollisuuksista.

Oletko kenties yrittäjä tai haluatko edistää asuinalueenne elinvoimaisuutta? Piipahda juttusilla, niin kerromme lisää mm. investointituista ja siitä, miten maaseutuohjelma tukee maaseudun yrittäjyyttä. 

KuvaContumOy_Tuohi-peli-31-1
Kuva: maaseutuverkosto, Contum Oy

Metsämme 2017

Metsämme 2017 on uusi messu- ja koulutustapahtuma kaikille metsästä, metsän omistamisesta ja metsän hoidosta kiinnostuneille. Jos sinua askarruttavat metsän hoitoon liittyvät asiat, puukauppa, verotus, metsätilojen osto- tai myynti tai mietit, miten metsää voisi hyödyntää parhaiten, tämä tapahtuma on sinulle. Messuilta löydät pienkoneet ja tarvikkeet, pilkekoneet, taimikaupat ja muut metsän istutukseen liittyvät yritykset, metsän hoitoon liittyvät yhdistykset ja yritykset, pankit ja vakuutuslaitokset.

Metsämme 2017 –messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 21.-22.4.2017. Messut ovat avoinna perjantaina klo 12-18 ja lauantaina 10-16.

Wemmi-kevätmarkkinat

Wemmi-kevätmarkkinat järjestetään Jyväskylän Paviljongissa samaan aikaan Metsämme 2017 –messujen kanssa. Wemmi on hyvästä ruuasta ja kotimaisista tuotteista kiinnostuneiden tapahtuma, jossa nostetaan esille erityisesti lähiruoka ja luomu sekä kotimaiset käsityöt. Samalla tarjotaan vinkkejä esimerkiksi kevään ja kesän juhlien tarjoiluihin ja lahjoihin.

Metsä-messuille ja Wemmiin on vapaa pääsy!


Palaa otsikoihin