Tapahtumat


29.9. Yritysten yhteistyötä yritysryhmässä -hankeklinikka Jyväskylässä

Mitä toimia yritysryhmä-hankkeessa saa tehdä? Millaisille yrityksille yritysryhmä soveltuu? Mitä pitäisi ottaa huomioon hakemuksen valmistelussa? Varaa aika maksuttomaan rahoitusneuvontaan.

Tapaamisen aikana pääset keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa omasta ideastasi ja saat neuvoja asian eteenpäin viemisestä ja rahoitusmahdollisuuksista.

Yrittäjillä on uusia ja entistä monipuolisempia mahdollisuuksia kehittää toimintaansa asiantuntijoiden avulla yhdessä muiden yrittäjien kanssa maaseuturahaston yhteistyöhankkeiden avulla. 

Jyväskylässä to 29. 9.2016 klo 12-17 järjestettäville klinikoille ovat tervetulleita kaikki yritysten yhteistyöhankkeita suunnittelevat tai niistä kiinnostuneet.  Varaa oma , noin tunnin klinikka-aikasi etukäteen.

Hankekohtaisessa tunnin tapaamisessa saat neuvoja idean eteenpäin viemisestä ja rahoitusmahdollisuuksista. 

Klinikat järjestetään Voimala Business Parkissa, kokoustila Tiimissä, Sepänkatu 4 B-rappu.

Varaa aika maksuttomaan rahoitusneuvontaan JyväsRiihen hankesihteeriltä Leena Karjalaiselta: puh. 044 959 8500 tai sp: toimisto(at)jyvasriihi.fi

Klinikoille osallistuu Leader JyväsRiihestä Pirjo Ikäheimonen tai Leena Karjalainen ja Keski-Suomen Ely-keskuksesta rahoitusasiantuntijat Risto Janhunen ja Risto Piesala ja Jykesiltä yritysasiamies Antero Simsiö.


Palaa otsikoihin