Tapahtumat


Keski-Suomen Maaseutuverkostopäivä 9.10. Jyväskylässä

Tule korjaamaan maaseutuohjelman satoa yhteiseen maaseutuverkoston päivään. Kuullaan välitilinpäätös ja ajankohtaiset ohjelmakauden toteutuksesta ja mietitään yhdessä mitä meidän tulisi ottaa opiksi.

Lue lisää


Pellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaari 18.9. Jyväskylässä

Pellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaariin Jyväskylään tiistaina 18.9.2018 klo 8.00–15.45. Seminaari on suunnattu yrittäjille, kehittäjille, päättäjille ja kaikille kiinnostuneille.

Lue lisää


Yritysklinikat Keuruulla, Multialla ja Petäjävedellä

Pohditko yrityksen kehittämistä tai rahoitusasioita? Tule keskustelemaan Keulinkin ja Vesuri-ryhmän työntekijöiden kanssa!

Lue lisää


Päijänne-seminaari 3.10. Korpilahdella

Alkio-opistolla kauniissa Päijänteen rantamaisemissa järjestettävässä seminaarissa kuullaan ja keskustellaan aluekehityksen ja -kertomusten, yhteistyön, kestävyyden ja vastuullisuuden teemoista sekä tutustutaan Unescon kestävän kehityksen mallialueisiin eli biosfääritoimintaan.

Lue lisää


Kehitetään paikallisesti – CLLD2030-innovaatioleiri 2.-3.10.2018

Hyvinvointia syntyy siellä, missä erilaiset ihmiset kohtaavat ja luovat yhdessä. Kuinka tuemme yhdessä tekemistä ja kohtaamista paikallisesti kylissä ja kaupungeissa sekä virtuaalisissa yhteisöissä? Etsimme yhdessä vastauksia CLLD2030 -innovaatioleirillä.

Lue lisää


Osta tilalta -päivä 15.9.

Valtakunnallinen Osta tilalta! -päivä tuo ruoan tuottajat ja kuluttajat yhteen jo kolmatta kertaa! Tervetuloa tekemään maukas syysretki lähellä tuotettujen raaka-aineiden pariin ja juhlistamaan kotimaisia tuottajia lauantaina 15. syyskuuta 2018.

Lue lisää


Viestintää ja vaikuttavuutta seminaari Jyväskylässä 21.8.

On aika nostaa työn tulokset esille! Jotta voimme erottautua viestitulvasta, jäädä ihmisten mieleen ja ansaita kohdeyleisöjen luottamuksen, tarvitsemme vaikuttavaa viestintää. Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää Viestintää ja vaikuttavuutta -seminaariin 21.8.!

Lue lisää


Pelimannikonsertti Oravivuoren huipulla Korpilahdella 10.8.

Korpilahden Pelimannit musisoivat Struve pisteellä Oravivuoren huipulla perjantaina 10.8. klo 18. Tervetuloa!

Lue lisää


Maaseutu näkyväksi uusissa maakunnissa -suuraluekiertue keväällä 2019

Maakunnan sisälläkin alueet ovat hyvin erilaiset. Keskuskaupungin ja ympäröivän maaseudun tarpeet ja vahvuudet eroavat. Päätökset vaikuttavat eri tavalla eri alueilla maakunnassa. Miten pystymme ottamaan maaseudun fiksusti huomioon päätöksenteossa? Olemmeko tietoisia päätösten vaikutuksista maaseutualueilla?

Lue lisää


Konneveden hankeretki to 28.6.2018

Lähde kesäretkelle Konnevedelle! Maaseutukehitys ry:n 20 -vuotisen toiminnan juhlavuoden kunniaksi järjestettävä hankeretki tutustuttaa sinut useaan erilaiseen hankerahoitusta saaneeseen kohteeseen Konnevedellä. Mukaan pääset Hankasalmen ja Konneveden kirkonkyliltä tai Konnevedentien varrelta. Matkalla mukana Anja Kauppinen Leader Maaseutukehityksestä. Kohteissa myös hanketoimijoita itse kertomassa hankkeistaan.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat