Ajankohtaiset uutiset


Tutustu uudistuneeseen Maaseutu.fi-sivustoon

Uudistunut maaseutu.fi-sivusto tarjoaa sulassa sovussa tarinoita ja tuhtia tietoa maaseutuohjelmasta.

Yksi sivuston merkittävimmistä muutoksista on se, että työntekoon tarvittava tieto ja maaseutuverkostolaisten kuulumiset löytyvät nyt Maaseutuverkosto-osiosta. Maaseutuverkosto-osioon pääset esimerkiksi hakemiston kautta. Maaseutu.fi:n etusivun täyttävät tarinat rahoitusta saaneista kohteista.

Sivustolla on myös uudenlainen navigaatio: alasivut sekä täydentävät tietosivut löydät nyt pääsivun alapuolelta. Oikeasta sivupalkista löydät vinkkejä mm. muusta mahdollisesti kiinnostavasta sisällöstä. Yläpuolelle muodostuu sivupolku, jota seuraamalla voit myös liikkua sivustolla.

Jos tiedät, mitä etsit, kannattaa hyödyntää aakkosellista hakemistoa sekä sanahakua. Aakkosellisen hakemiston löydät aina sivun alalaidasta sekä yläosasta kolmesta viivasta muodostuvan ikonin takaa.

Myös tapahtumakalenteri on uudistunut. Vanhasta kalenterista on tulevat tapahtumat on siirretty uuteen, mutta mikäli niihin täytyy tehdä muutoksia, voit jättää muutospyynnön osoitteeseen info@maaseutu.fi. Uuteen kalenteriin voi tuttuun tapaan jokainen luoda oman tapahtuman. Nyt siis ahkerasti tapahtumia lisäämään, jakamaan ja seuraamaan: https://kalenteri.maaseutu.fi/koko-kalenteri-inner/

Hyviä hetkiä maaseutu.fi:n parissa!


Palaa otsikoihin