Sykettä Keski-Suomen maaseudulle

Keski-Suomen maaseudun kesäkuun uutiskirje on ilmestynyt

Uutiskirjeessä ajankohtaisia asioita Keski-Suomen Leader-ryhmiltä

Lue lisääLaajakaistarahoituksen hakeminen maaseutuohjelmasta

Keski-Suomen ELY-keskuksessa on parhaillaan käynnissä yleishyödyllisten investointien hakujakso 31.10. saakka. Yleishyödyllisille investoinnille, kuten pienimuotoisen laajakaistan (ns. kyläverkon) rakentamiseen voi saada jopa 50 % tuen.

Lue lisää


20.6.2017 Viisarin Visiitti-opintomatkoilla on kierretty kouluja Suomessa ja edistetty taideyhteistyötä Kreetalla

Viisarin Visiitti-teemahankkeessa tehdään opintomatkoja niin Suomessa kuin ulkomailla.

Lue lisää


Keski-Suomi Roadshow oli mainio maakuntakierros

23 kuntaa, 10 päivää, 1840 kilometriä keskisuomalaisia teitä ja satoja tärkeitä kohtaamisia. Keski-Suomen maakuntaan kehittämisrahoitusta ja yritystukia myöntävät ELY-keskus ja Leader-ryhmät vierailivat kaikissa Keski-Suomen kunnissa kaksi viikkoa kestävällä kiertueella, joka starttasi Kyyjärveltä ja päättyi Jämsään.

Lue lisää


Sinisen biotalouden hankkeiden haku 14.7. mennessä

Maa- ja metsätalousministeriö avaa määräaikaisen hakumenettelyn sinisen biotalouden edistämiseksi. Hakemukset voivat liittyä vesialan kansainvälistymisen vauhdittamiseen, vesistömatkailun uusiin palvelukonsepteihin tai vesistöissä olevien ravinteiden ja energian kestävään hyödyntämiseen. Lue lisää hakumenettelystä

Lue lisää


Keski-Suomi Roadshow 29.5.-9.6.2017

Kiertueella kierretään kaikki Keski-Suomen kunnat ja puhutaan reilusti landea! Roadshow saapuu sinne, missä on pöhinää eli toreille, kauppoihin ja kahviloihin.

Lue lisää


Huomioi Hyrrän pidempi käyttökatko 25.8.-4.9.

Maaseutuvirasto tiedottaa: Sähköinen hakujärjestelmä Hyrrä on kokonaan suljettuna 25.8.-4.9.2017 välisen ajan teknisten korjauksien vuoksi. Katkon aikana ei pysty jättämään maksuhakemuksia eikä uusia hakemuksia.

Lue lisää


Keski-Suomen maaseudun uutiskirje on ilmestynyt

Keski-Suomen maaseudun uutiskirje on ilmestynyt. Uutiskirjeessä ajankohtaisia asioita maaseudun kehittämisestä Keski-Suomessa.

Lue lisää


29.5.-9.6. Keski-Suomi Roadshow –kuntakiertue

Kiertueella kierretään jokaisessa keskisuomalaisessa kunnassa ja puhutaan maaseudusta ja sen kehittämisestä. Roadshow saapuu sinne, missä on pöhinää eli toreille, kauppoihin ja kahviloihin.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat