Ajankohtaiset uutiset


Viestintää ja vaikuttavuutta seminaari Jyväskylässä 21.8.

On aika nostaa työn tulokset esille! Jotta voimme erottautua viestitulvasta, jäädä ihmisten mieleen ja ansaita kohdeyleisöjen luottamuksen, tarvitsemme vaikuttavaa viestintää. Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää Viestintää ja vaikuttavuutta -seminaariin 21.8.!

Lue lisää


Kivijärveläiset luovat yhteistä maaseutua

Perinteiset Kukkomarkkinat ovat Kivijärven yksi isoimmista kesätapahtumista ja ne vetävät paikan päälle runsaasti markkinavieraita. Tänä vuonna Leader Viisari osallistui ensimmäistä kertaa Kivijärven Kukkomarkkinoille tarkoituksenaan päästä kohtaamaan paikallisia ihmisiä. Markkinoilla talkoissa olivat myös kaksi aktiivista Viisarin hallitusjäsentä: Erja Moisio ja Antti Urpilainen.

Lue lisää


Keski-Suomen Leader-ryhmien kansainvälinen esite on luettavissa

Kansainvälisessä esitteessä on esimerkkejä yrityksistä ja yhteisöistä, jotka ovat saaneet maaseuturahoitusta. Sen tarkoitus on kertoa kansainvälisille kumppaneille, millaista Leader-toiminta on Keski-Suomessa. Esitteeseen on nostettu keskisuomalaisia matkailuun liittyviä esimerkkejä, joiden myötä haluamme myös toivottaa lukijan tervetulleeksi tutustumaan maakuntamme maaseutuun.

Lue lisää


EU in my Region -valokuvakilpailu

Osallistu kansainväliseen #EUinmyRegion -kuvakilpailuun ottamalla kuvia hankkeestasi ja lähettämällä parhaimmat niistä yhteiselle foorumille.

Lue lisää


Uunituore Viestintää ja verkostoja -julkaisu on luettavissa

Viestintää ja verkostoja -julkaisu kertoo keskisuomalaisista maaseudun kehittämisen ja viestinnän onnistumisista. Tarinoita yhdistää positiivinen tekemisen meininki ja ylpeys yhteisestä maaseudusta.

Lue lisää


Yritystarinoita Keski-Suomesta -julkaisu on nyt luettavissa

Millaiset yritykset ovat saaneet maaseuturahoitusta, ja mihin tarpeisiin? Entä mitä hyötyä rahoituksesta on ollut yrityksille? Yritystarinoita Keski-Suomesta -julkaisusta voit lukea yrityksistä, jotka ovat kehittäneet toimintaansa maaseuturahaston avulla.

Lue lisää


Hankasalmen kevyenliikenteen väylälle suurin potti hankerahaa - yritysrahoituksen vipuvaikutus maakunnassa yhteensä yli 2 miljoonaa euroa

Keski-Suomen ELY-keskus ja Leader-ryhmät ovat myöntäneet maaseuturahoitusta huhti-kesäkuun 2018 aikana reilu 2 miljoonaa euroa. Lue tiedotteesta, mitkä keskisuomalaiset yritykset, yhdistykset ja yhteisöt ovat saaneet rahoitusta.

Lue lisää


Lue tuore Keski-Suomen Leader-ryhmien uutiskirje 4/2018

Kuinka Amazing Keski-Suomi -tempaus onnistui, ja mitä tapahtui, kun nuori suomalainen tubettaja vietiin Brysseliin puhumaan suomalaisesta maaseudusta ja sen nuorista? Entä oletko jo ilmoittanut kyläsi Suomen älykkäin kylä kilpailuun? Nämä kaikki, ja paljon muutakin, löytyvät tuoreesta uutiskirjeestä.

Lue lisää


Osallistu maaseutuvaikutusten arviointityöhön

Nyt on mahdollisuus osallistua maaseutuvaikutusten arviointityöhön!

Lue lisää


Amaze Me Leader -leiri Skotlannissa

Skotlantilainen Leader-yhdistys Dumfries & Galloway järjestää Amaze Me Leader -seikkailuleirin omalla alueellaan elokuussa, 5.-12.8.2018. Vastaava tapahtuma järjestettiin viime vuonna Saimaan ympäriajona, ja samalla vierailtiin myös Savonlinnan seudulla.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat