Ajankohtaiset uutiset


Keski-Suomen maaseudun uutiskirje 1/2018 luettavissa

Keski-Suomen Leader-ryhmien uutiskirjeessä asiaa mm. maaseuturahoituksen hakuajoista vuonna 2018, kiinnostavia faktalukuja Leader-ryhmien rahoituksien vaikutuksista, muistutus hankkeiden ja yritystuen saajien seurantatatietojen jättämisestä.

Lue lisää


Keski-Suomen järjestökysely, vastausaikaa 31.1. saakka

Keski-Suomen yhteisöjen tuki ry kerää sähköisellä kyselyllä tietoa keskisuomalaisista yhdistyksistä. Kysely on tarkoitettu toimialasta riippumatta kaikille järjestöille, yhdistyksille ja seuroille, joilla on toimintaa Keski-Suomen maakunnan alueella.

Lue lisää


Maaseutuohjelman toteutunut yritysrahoitus Keski-Suomessa vuonna 2017

Maaseutuohjelman yritysrahoituksen kokonaisrahoitus oli Keski-Suomessa vuonna 2017 yhteensä 12,8 miljoonaa euroa, josta ELY-keskuksen ja Leader-ryhmien myöntämän tuen osuus oli 3,7 miljoonaa euroa ja yritysten yksityisen rahan osuus oli 9,1 miljoonaa euroa.

Lue lisää


Ajankohtaista maaseuturahoituksen hakuajoista vuonna 2018

Maaseuturahoituksen haku vuonna 2017 Leader-ryhmissä ja ELY-keskuksessa.

Lue lisää


Seurantatiedot jätettävä tammikuussa 2018

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta rahoitettujen kehittämishankkeiden ja yritystukien saajien tulee ilmoittaa hankkeidensa seurantatiedot tammikuun 2018 loppuun mennessä Hyrrä-palvelussa.

Lue lisää


Rahoitus valokeilassa yritysten seminaarissa - katso tallenne

Maaseudulla sijaitsevien kasvu- ja kehityshakuisten yritysten erääksi haasteeksi koettu rahoituksen saatavuus nostettiin esille 29.11.2017 Yritysten rahoitusseminaarissa Helsingissä. Katso videotallenne!

Lue lisää


Keski-Suomen Leader-ryhmät toivottavat hyvää joulua

Taas on se aika vuodesta, kun haluamme Keski-Suomen Leader-ryhmien puolesta kiittää kaikkia hallitusjäseniä, hanketoimijoita, maaseudun kehittäjiä sekä muita yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta. Oheisen kuvan myötä toivotamme jokaiselle leppoisaa joulua ja idearikasta uutta vuotta.

Lue lisää


Haussa ideoita kansainvälisen osaamisen ja kasvuhakuisten toimialojen vauhdittamiseen

Onko sinulla idea, miten maaseutua pitäisi kehittää? Syntyisikö ideasta hanke, joka voisi toimia valtakunnan laajuisesti?

Lue lisää


Sykettä Keski-Suomen maaseudulle -lehti nostaa esiin yritys- ja hanketarinoita

Juuri ilmestyneessä Sykettä Keski-Suomen maaseudulle –lehdessä suunvuoron saavat mainiot yritykset ja toimijat, jotka pitävät keskisuomalaisen maaseudun elinvoimaisena ja houkuttelevana.

Lue lisää


Keski-Suomen maaseudun uutiskirje

Keski-Suomen Leader-ryhmien uutiskirjeessä asiaa mm. Maaseudun Kasvupolusta, Viisarin ja JyväsRiihen teemahankkeista yhdistyksille ja mahtava uutinen: lisärahoitusta Keski-Suomeen!

Lue lisää


Edelliset Seuraavat