Ajankohtaiset uutiset


Teetä ja tietosuoja-asetusta

Toukokuussa astuu voimaan EU:n uusi tietosuoja-asetus ja se koskee myös yhdistyksiä. On siis erityisen tärkeää perehtyä yhdistyksen tietosuojan nykytilaan ja ottaa selvää, mitä uutta asetus tuo mukanaan.

Lue lisää


Nyt haussa: uudet teemat maaseutuverkoston työryhmille vuosille 2019–2020!

Mikä maaseudun kehittämisen teema kaipaisi erityistä panostusta? Ehdota teemaa ja sille parasta asiantuntijaa huhtikuun alkuun mennessä.

Lue lisää


Laajakaistainfo.fi on portti parempiin yhteyksiin

Laajakaistainfo.fi-sivusto on perustettu vauhdittamaan laajakaistan rakentumista koko maassa. Se jakaa nopeisiin verkkoyhteyksiin liittyvää tietoa eri tekniikoista ja saatavilla olevasta rahoituksesta.

Lue lisää


Suomen älykkäin kylä haussa

Nyt etsitään Suomen älykkäintä kylää - sellaista, joka aikoo pärjätä tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Mukaan hakeminen Suomen älykkäin kylä –kokonaisuuteen kannattaa, koska tarjolla on sparrausta ja vinkkejä, vertaistukea ja –oppimista sekä näkyvyyttä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Lue lisää


Osallistu Maaseutu2030-tulevaisuuskeskusteluun

Maaseutu2030 kutsuu aikamatkalle tarkastelemaan maaseudun merkitystä ja muutoksia tulevaisuudessa. Millaisia yrityksiä maaseudulla toimii ja millainen on palvelurakenne?

Lue lisää


Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset lähettämään videoterveiset

Näyttelijä Jussi Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset, jotka ovat saaneet maaseuturahastosta rahoitusta lähettämään Vataselle videotervehdyksen sosiaalisessa mediassa. Valtakunnallinen kampanja nostaa esiin maaseuturahaston merkitystä.

Lue lisää


The Nordic-Baltic Rural and Maritime Award –kisa esimerkillisille hankkeille

Itämeren alueen maaseutuverkostot käynnistävät kisan alueen parhaiden hankkeiden löytämiseksi. Kyseessä voi olla mikä tahansa hanke tai investointi maaseutu- tai meri- ja kalatalousohjemasta, nykyiseltä tai edelliseltä ohjelmakaudelta.

Lue lisää


Haussa uudet koordinaatiohankkeet

Uusien valtakunnallisten kooordinaatiohankkeiden haku on käynnissä nyt.

Lue lisää


Meidän juttu Keskisuomalaisessa

Keskisuomalaisen "Meidän juttu" -palstalle yhdistystoimijat voivat kirjoittaa itse yhdistystoimintaan liittyviä juttuja. Mikäli yhdistyksellänne on esimerkiksi maaseutuhanke meneillään, niin sen toiminta voisi olla yksi vinkki kirjoitettavasta aiheesta.

Lue lisää


Keski-Suomen maaseudun uutiskirje 1/2018 luettavissa

Keski-Suomen Leader-ryhmien uutiskirjeessä asiaa mm. maaseuturahoituksen hakuajoista vuonna 2018, kiinnostavia faktalukuja Leader-ryhmien rahoituksien vaikutuksista, muistutus hankkeiden ja yritystuen saajien seurantatatietojen jättämisestä.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat