Sykettä Keski-Suomen maaseudulle

Keski-Suomi Roadshow 29.5.-9.6.2017

Kiertueella kierretään kaikki Keski-Suomen kunnat ja puhutaan reilusti landea! Roadshow saapuu sinne, missä on pöhinää eli toreille, kauppoihin ja kahviloihin.

Lue lisää


Huomioi Hyrrän pidempi käyttökatko 25.8.-4.9.

Maaseutuvirasto tiedottaa: Sähköinen hakujärjestelmä Hyrrä on kokonaan suljettuna 25.8.-4.9.2017 välisen ajan teknisten korjauksien vuoksi. Katkon aikana ei pysty jättämään maksuhakemuksia eikä uusia hakemuksia.

Lue lisää


Keski-Suomen maaseudun uutiskirje on ilmestynyt

Keski-Suomen maaseudun uutiskirje on ilmestynyt. Uutiskirjeessä ajankohtaisia asioita maaseudun kehittämisestä Keski-Suomessa.

Lue lisää


29.5.-9.6. Keski-Suomi Roadshow –kuntakiertue

Kiertueella kierretään jokaisessa keskisuomalaisessa kunnassa ja puhutaan maaseudusta ja sen kehittämisestä. Roadshow saapuu sinne, missä on pöhinää eli toreille, kauppoihin ja kahviloihin.

Lue lisää


Hanketoimijan käsikirja ladattavissa pdf-muodossa

Hanketoimijan käsikirjaan on koottu kaikki tärkeä tieto maaseutuohjeman hankkeiden toteuttajille.

Lue lisää


Maaseutuohjelman viestinnän, verkostojen ja vaikuttavuuden arviointi käynnissä - vastaa kyselyyn

Keski-Suomen Leader-ryhmät ja Sykettä-viestintähanke ovat käynnistäneet Keski-Suomen maaseutuohjelman viestinnän, verkostojen ja vaikuttavuuden arvioinnin. Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Lue lisää


Pk-yrittäjät saavat jatkossa yritystukea myös kierrätyskoneiden hankintoihin

Jatkossa maaseutualueilla sijaitsevat pk-yritykset voivat hakea yritysrahoitusta käytettyjen koneiden ja laitteiden hankkimiseen.

Lue lisää


Viisarin 20-vuotista taivalta juhlittiin Karstulassa

Leader Viisarin 20-vuotisjuhlaa vietettiin 18.3. Karstulassa Wanhoissa Wehkeissä. Juhlassa muisteltiin menneitä vuosia ja palkittiin maaseudun ansiokkaita kehittäjiä, joiden toimintaa ja ideoita on edistetty Leader-tuella.

Lue lisää


Keski-Suomen ELY-keskus tiedottaa: Yritystukien suurimmat rahavirrat pohjoiseen Keski-Suomeen

Keski-Suomen ELY-keskus myönsi maaseuturahaston yritystukia maakuntaan vuonna 2016 yhteensä 2,5 miljoonaa euroa. Liki puolet rahoista haettiin Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan yrityksistä. Jämsän, Äänekosken ja Jyväskylän seutukunnille kohdistui kullekin noin 15% kokonaispotista ja Keuruulle 5%.

Lue lisää


Ajankohtaista kylä- ja Leader-toiminnasta

Suomen Kylätoiminnan uutiskirje on ilmestynyt. Uutiskirjeessä asiaa mm. Kylätoiminnan valtakunnallisista koulutus-ja neuvottelupäivistä, Avoimet kylät –tapahtumasta, Kotouttajakylän hausta, Kylät 2030 –tulevaisuustyöpajasta ja Leader-ajankohtaisia.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat