JyväsRiihen ajankohtaista

JyväsRiihen toimisto suljettuna

Olemme lomalla ja työmatkoilla 12.-19.10. Sähköpostia luemme satunnaisesti viikon aikana. Toimistolla olemme taas 22.10.

Lue lisää


JyväsRiihessä tehtiin rahoituslinjauksia vuodelle 2019

Vuoden 2018 Leader-rahoitusta ehtii vielä hakea 15.11. mennessä. Tukea on jäljellä vielä muutamaan yritystukeen. Tarvittaessa ohjaamme isompia hankkeita ELY-keskuksen hakuun. Vuoden 2019 Leader-tuet on kiintiöity eri painopisteisiin.

Lue lisää


Sykettä 2 -hanke viestii maaseutuohjelmasta ja innostaa kansainvälisyyteen

Keski-Suomen Leader-ryhmien Sykettä 2 -viestintähanke käynnistyi syyskuussa. Hankkeessa viestitään maaseutuohjelman tuloksista ja vaikutuksista ja kootaan yhteen maaseudun kehittäjien verkostoa.

Lue lisää


Maaseudulla rakennetaan valtavasti lisää liikuntapaikkoja – talkootyö ja maaseuturahasto avainasemassa

Paikallisen kehittämisen Leader-ryhmät ovat osaltaan ratkaisemassa liian vähäisen liikunnan mukanaan tuomia ongelmia. Koko Suomessa syntyy vuosittain yli 200 liikunta- ja harrastuspaikkaa maaseudulle.

Lue lisääJyväsRiihen hankkeiden ideahaku

Leader-rahoituksesta on ollut vuoden 2018 aikana kysyntää enemmän kuin rahaa on ollut jaossa. Jotta hyvät ideat saataisiin eteenpäin JyväsRiihi kerää tietoa hankeideoista ja tarpeista syyskuun aikana uudella ideahaulla. Hankkeen ei tarvitse olla vielä valmis, mutta tarve ja ideat ovat jo tiedossa. Jätä ideasi hakuun 27.9.2018 mennessä. Ideahaku ei koske yrityksiä. Ne voivat hakea tukea suoraan Hyrrä-järjestelmästä.

Lue lisää


Yritys - ja hanketukien maksatusten käsittelyajat pidentyvät

Keski-Suomen ELY-keskus tiedottaa, että maaseutuohjelman yritys- ja hanketukien maksatusten käsittelyajat pidentyvät.

Lue lisää


Pelimannikonsertti Oravivuoren huipulla Korpilahdella 10.8.

Korpilahden Pelimannit musisoivat Struve pisteellä Oravivuoren huipulla perjantaina 10.8. klo 18. Tervetuloa!

Lue lisää


Keski-Suomen Leader-ryhmien kansainvälinen esite on luettavissa

Kansainvälisessä esitteessä on esimerkkejä yrityksistä ja yhteisöistä, jotka ovat saaneet maaseuturahoitusta. Sen tarkoitus on kertoa kansainvälisille kumppaneille, millaista Leader-toiminta on Keski-Suomessa. Esitteeseen on nostettu keskisuomalaisia matkailuun liittyviä esimerkkejä, joiden myötä haluamme myös toivottaa lukijan tervetulleeksi tutustumaan maakuntamme maaseutuun.

Lue lisää


Uunituore Viestintää ja verkostoja -julkaisu on luettavissa

Viestintää ja verkostoja -julkaisu kertoo keskisuomalaisista maaseudun kehittämisen ja viestinnän onnistumisista. Tarinoita yhdistää positiivinen tekemisen meininki ja ylpeys yhteisestä maaseudusta.

Lue lisää


Seuraavat