JyväsRiihen ajankohtaista

JyväsRiihen yleiskokous

Tervetuloa yhdistyksen yleiskokoukseen keskiviikkona 28.3.2018

Lue lisää


Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset lähettämään videoterveiset

Näyttelijä Jussi Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset, jotka ovat saaneet maaseuturahastosta rahoitusta lähettämään Vataselle videotervehdyksen sosiaalisessa mediassa. Valtakunnallinen kampanja nostaa esiin maaseuturahaston merkitystä.

Lue lisää


Sinustako JyväsRiihen hallitusjäsen?

Maaliskuun lopussa valitaan JyväsRiihen hallitus vuodelle 2018. Tänä vuonna haemme erovuoroisten tilalle edustajia mm. Jyväskylästä, Uuraisilta ja Muuramesta.

Lue lisää


JyväsRiihen tilaisuudet keväällä 2018

JyväsRiihen kevät sisältää useita mielenkiintoisia tilaisuuksia, jotka on nyt koottu yhteen aukeamaan. Luvassa on mm. Keski-SuomiON GO-tilaisuus, yritystukiklinikoita ja työpaja grafiikka- ja kuvankäsittelyohjelma Canvasta. Tervetuloa!

Lue lisää


16.2.2018 Yleishyödyllisten hankkeiden käsittelykatko voimaan 17.2.2018 alkaen.

Vuoden 2018 osalta loppuvuoden rahoitus varataan yritystukiin ja elinkeinollisiin yhteistyöhankkeisiin. Yritystukien haku on edelleen jatkuva. Yleishyödyllisiä hankkeita käsitellään seuraavan kerran loppusyksyllä 2018

Lue lisää


6.3. Keski-SuomiOn Go - Jotta voisimme hyvin

Maaseudun kasvua ja hyvinvointia tuetaan, jotta koko Keski-Suomi voisi hyvin. Tarjolla on rahoitusta ja ratkaisuja juuri sinulle, olit sitten yrittäjä, tilallinen tai asukas, joka haluaa tehdä kotipaikkakunnastaan entistä viihtyisämmin.

Lue lisää


Infotilaisuus tietosuoja-asetuksesta yhdistyksille Jyväskylässä 4.4.

Tiesitkö, että EU:n uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan toukokuussa 2018 ja koskee myös yhdistyksiä? Asetus tuo mukanaan uusia velvollisuuksia rekisterien pitäjille ja tietojen käsittelijöille sekä uusia oikeuksia yksityishenkilöille, joiden tietoja on rekistereissä.

Lue lisää


JyväsRiihen hanke- ja yritystukien maksatuskoulutus 20.2. Jyväskylässä

Miten maksuhakemus tehdään Hyrrässä? Mitä liitteitä pitää muistaa? Maksatuskoulutuksessa JyväsRiihen työntekijät neuvovat ja opastavat!

Lue lisää


Leader-rahoitus 2018

JyväsRiihi myöntää Leader-avustuksia maaseudulla toimivien yritysten investointeihin, kokeiluihin ja yritysten yhteistyön kehittämiseen. Avustuksia voi hakea myös kylissä toimivien yhdistysten ja harrastuspaikkojen kehittämiseen. Isompien hankkeiden ja yritystukien osalta tukihaku on jatkuva, niin kauan kuin vuoden myöntövaltuutta on jäljellä. Kalustoa kylille -teemahaku yhdistysten pienhankintoihin päättyy kuitenkin 31.1.2018.

Lue lisää


JyväsRiihi toivottaa hyvää joulua!

JyväsRiihi toivottaa jokaiselle iloista joulua! Haluamme myös kiittää kaikkia hanketoimijoita, maaseudun kehittäjiä, hallitusjäseniä sekä muita yhteistyökumppaneita yhteistyöstä kuluneena vuonna 2017! JyväsRiihen toimisto on suljettu 22.12.2017 - 2.1.2018.

Lue lisää


Seuraavat