Maaseutukehityksen uutispalsta

Yhteisöjen pieninvestoinnit 2 alahankkeiden haku 15.11.2018-30.4.2019

Huomio yhdistystoimijat Hankasalmella, Joutsassa, Konnevedellä, Luhangassa ja Toivakassa! Toisen teemahankkeemme alahankkeiden haku on nyt avattu.

Lue lisää


Suomen Latu palkitsee kuukauden ulkoilutekona Häähninmäen ulkoiluolosuhteiden kehittämisen

Suomen Latu ry nostaa kuukausittain esiin eri puolilla Suomea, useimmiten vapaaehtoisvoimin tehtyjä hankkeita ja aloitteita, joiden tuloksena paikalliset ulkoiluolosuhteet tai -paikat ovat kehittyneet ja parantuneet merkittävällä tavalla kaikkien iloksi. Lokakuussa tämän kunnian sai Hankasalmen Latu ry ja erityisesti Häähninmäen reittejä ja ulkoiluolosuhteita kehittänyt pitkäjänteinen työ.

Lue lisää


Syyskuun uutiskirje ilmestynyt

Leader Maaseutukehityksen syyskuun 2018 uutiskirje on ilmestynyt.

Lue lisää


Haetaan maatiloja kehittämään ikäihmisten maatilapäivätoimintaa Keski-Suomessa

Etsitään Keski-Suomen alueelta maatiloja, jotka ovat kiinnostuneita ikäihmisten maatilapäivätoiminnan kehittämisestä.

Lue lisää


Keski-Suomen Leader-ryhmien kansainvälinen esite on luettavissa

Kansainvälisessä esitteessä on esimerkkejä yrityksistä ja yhteisöistä, jotka ovat saaneet maaseuturahoitusta. Sen tarkoitus on kertoa kansainvälisille kumppaneille, millaista Leader-toiminta on Keski-Suomessa. Esitteeseen on nostettu keskisuomalaisia matkailuun liittyviä esimerkkejä, joiden myötä haluamme myös toivottaa lukijan tervetulleeksi tutustumaan maakuntamme maaseutuun.

Lue lisää


Uunituore Viestintää ja verkostoja -julkaisu on luettavissa

Viestintää ja verkostoja -julkaisu kertoo keskisuomalaisista maaseudun kehittämisen ja viestinnän onnistumisista. Tarinoita yhdistää positiivinen tekemisen meininki ja ylpeys yhteisestä maaseudusta.

Lue lisää


Yritystarinoita Keski-Suomesta -julkaisu on nyt luettavissa

Millaiset yritykset ovat saaneet maaseuturahoitusta, ja mihin tarpeisiin? Entä mitä hyötyä rahoituksesta on ollut yrityksille? Yritystarinoita Keski-Suomesta -julkaisusta voit lukea yrityksistä, jotka ovat kehittäneet toimintaansa maaseuturahaston avulla.

Lue lisää


Viestintää ja vaikuttavuutta seminaari Jyväskylässä 21.8.

On aika nostaa työn tulokset esille! Jotta voimme erottautua viestitulvasta, jäädä ihmisten mieleen ja ansaita kohdeyleisöjen luottamuksen, tarvitsemme vaikuttavaa viestintää. Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää Viestintää ja vaikuttavuutta -seminaariin 21.8.!

Lue lisää


Konneveden hankeretki to 28.6.2018

Lähde kesäretkelle Konnevedelle! Maaseutukehitys ry:n 20 -vuotisen toiminnan juhlavuoden kunniaksi järjestettävä hankeretki tutustuttaa sinut useaan erilaiseen hankerahoitusta saaneeseen kohteeseen Konnevedellä. Mukaan pääset Hankasalmen ja Konneveden kirkonkyliltä tai Konnevedentien varrelta. Matkalla mukana Anja Kauppinen Leader Maaseutukehityksestä. Kohteissa myös hanketoimijoita itse kertomassa hankkeistaan.

Lue lisää


Maaseutukehityksen vuosikokouspäätöksiä

Maaseutukehitys ry piti vuosikokoustaan 25.4.2018 Hankasalmen Venekosken kylällä.

Lue lisää


Seuraavat