Leader Vesuri-ryhmä
Vesurin uutiskirje 1/2018
20180221_124953

Hankesihteerinä on aloittanut Paula Häyrinen

Hankesihteeri Niina Aspinmaa siirtyi Ely-keskukseen 1.3. - 20.8.2018 väliseksi ajaksi. Hänen sijaisekseen on valittu Paula Häyrinen Kuhmoisista.

Voit ottaa yhteyttä Paulaan teemahankeasioissa, hankeneuvonnassa tai muissa Vesuri-ryhmään liittyvissä kysymyksissä. Paulan tavoittaa puhelimitse numerosta 050 378 4133, tai sähköpostilla: toimisto@vesuri-ryhma.fi.
Yhdessä

Vesuri-ryhmän vuosikokous Jämsässä 25.4.

Vesuri-ryhmä ry:n vuosikokous järjestetään Jämsässä Savion Hovissa (Juokslahdentie 836) keskiviikkona 25.4. klo 18:00.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan hallituksen jäsenet vuodelle 2018. Kahvitarjoilu on ennen kokousta, alkaen klo 17:30.  Kokous alkaa klo 18:00.

Ilmoittautuminen kahvitarjoilujen vuoksi toimisto@vesuri-ryhma.fi viim. pe 20.4. Lisätietoja: Hankesihteeri Paula Häyrinen, p. 050 378 4133.

Lue lisää Leader-toiminnasta.

Kyläreissut Faceen_vol2

Kyläreissuja Keuruulla


Kotona kylässä -hankkeen Kyläreissut vie meidät bussilla vuoroin kuhunkin hankekylään tutustumaan kylän elämään, ihmisiin ja yrityksiin. Lopuksi on aina luvassa kyläkaffet kiehtovine tarinoineen! Seuraavaksi matkaamme 5.4. Liesjärvelle ja 26.4. Etelä-Keuruulle.


Reissuja varten hyppäämme bussiin Keuruun linja-autoasemalta torstai-iltaisin klo 17.  Reissujen hinta on 5 €/kierros, sisältäen kyydin, kohteet ja kahvittelun.Varmista paikkasi bussissa ilmoittautumalla pian! Se käy sähköpostitse kati.hiiliaho(at)keuruu.fi tai kilauttamalla numeroon 040 653 1070.
Riitta-Liisa Kanniainen

Voisiko naurun määrä olla hyvinvoinnin mitta maaseudulla?


Keski-SuomiON GO –tilaisuus keräsi maaseudun kehittäjiä, hanketoimijoita, yrittäjiä ja kylätoimijoita yhteen maaseudun hyvinvoinnin äärelle. Päivän aikana kuultiin useita mielenkiintoisia esityksiä, jotka haastoivat osallistujia pohtimaan sekä omaa että toisten hyvinvointia.

Metsä

Missä luonto luuraa -tilaisuus 10.4. Jyväskylässä


Aito maaseutu Keski-Suomessa kutsuu tilaisuuteen kaikkia kiinnostuneita, luonnon ja matkailumarkkinoinnin parissa työskenteleviä ja siitä kiinnostuneita yrityksiä, kuntia, bloggaajia, matkailuorganisaatioita ynnä muita! Mukana mm. Saimi Hoyer.

Pääsiäinen

Hyvää pääsiäistä!


Vesurin toimiston väki toivottaa kaikille hyvää pääsiäistä!


keskisuomenmaaseutu.fi

Sykettä Keski-Suomen maaseutuviestintään
Keski-Suomen maaseutu logo
Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin