Viisarin ajankohtaista

Alta löydät Viisarin viimeisimmät tiedotteet ja uutiset.

Viisari toteuttaa myös itse hankkeita. Useimmat näistä ovat teemahankkeita, jotka kätkevät alleen useampia eri toimijoiden omia hankkeita. Lue lisää hankkeista sivun vasemmalta palstalta.

Viisari toimittaa omaa uutiskirjettään, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeisiin pääset tutustumaan sivun vasemmalta palstalta.

Viisarin uutiskirjeen voit tilata itsellesi tämän lomakkeen kautta. Vinkkaa myös kaverille!


Viimeisimmät uutiset ja tiedotteet

Viisarin uutiskirje 2/2018 on julkaistu!

Uutiskirjeessä kerrotaan mm. kesän loma-ajoista ja on siellä pari hyödyllistä juttua erityisesti kylille.

Lue lisää


Viestintää ja vaikuttavuutta seminaari Jyväskylässä 21.8.

On aika nostaa työn tulokset esille! Jotta voimme erottautua viestitulvasta, jäädä ihmisten mieleen ja ansaita kohdeyleisöjen luottamuksen, tarvitsemme vaikuttavaa viestintää. Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää Viestintää ja vaikuttavuutta -seminaariin 21.8.!

Lue lisää


Reissuraportti: Yhteisöjen luova voima ja Suomea parhaimmillaan

Opintomatkat ovat oivallinen tapa tutustua Leader-rahoitteisiin kohteisiin, sillä usein matkat vievät sellaisiin paikkoihin, joista ei välttämättä ole kuullutkaan ja joihin ei siten muuten hoksaisi tutustua. Juuri tällaiselle opintoreissulle lähdimme lauantaina 26.5.2018, jolloin reissumme teemana olivat Taiteen Wirtapiiri -hankkeessa toteutetut yhteisötaideteokset Viitasaarella ja Pihtiputaalla.

Lue lisää


Amaze Me Leader -leiri Skotlannissa

Skotlantilainen Leader-yhdistys Dumfries & Galloway järjestää Amaze Me Leader -seikkailuleirin omalla alueellaan elokuussa, 5.-12.5.2018. Vastaava tapahtuma järjestettiin viime vuonna Saimaan ympäriajona, ja samalla vierailtiin myös Savonlinnan seudulla.

Lue lisää


Reissu Luoviin Yhteisöihin la 26.5.2018

Yhteisötaide, mitä se on? Tule, näe ja koe se itse! Yhteisötaiteilija Jaana Bombin kertoo matkan aikana teosten synnystä, toteutuksesta ja vaikutuksista.

Lue lisää


Viisarin uutiskirje 1/2018 julkaistu!

Vuoden 2018 ensimmäinen uutiskirje on julkaistu!

Lue lisää


Visiitti-päättäjäiset 12.4.2018 klo 17.00 alkaen Kaislanrannassa

Viisarin Visiitti-teemahankkeen matka lähenee loppuaan. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, mitä kaikkea matkoilla tapahtui!

Lue lisää


Kylähullun pähkäilyt tiistaina 10.4.2018 klo 19 Karstulassa

Varoitus! Saattaa sisältää omien aivojen käyttöä.

Lue lisää


Leader Viisari ry:n kevätkokous 10.4.2018 klo 18.00 Karstulassa

Kokous pidetään tiistaina 10.4.2018 klo 18.00 Karstulan Evankelisella Opistolla (Kokkolantie 12). Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen § 11 kevätkokouksessa käsiteltäväksi määräämät asiat sekä sääntömuutosehdotus.

Lue lisää


Viestintätyöpaja: opi tekemään mainos ilmaisohjelmalla Karstulassa 11.4.

Apua! Pitäisi tehdä mainos ja infograafi, mutta ei ole rahaa, eikä omat taidot riitä sen tekemiseen. Nyt voit oppia tekemään ne itse helposti ja nopeasti, kun osallistut Canva-työpajaan.

Lue lisää


Seuraavat