Viisarin ajankohtaista

Alta löydät Viisarin viimeisimmät tiedotteet ja uutiset.

Viisari toteuttaa myös itse hankkeita. Useimmat näistä ovat teemahankkeita, jotka kätkevät alleen useampia eri toimijoiden omia hankkeita. Lue lisää hankkeista sivun vasemmalta palstalta.

Viisari toimittaa omaa uutiskirjettään, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeisiin pääset tutustumaan sivun vasemmalta palstalta.

Viisarin uutiskirjeen voit tilata itsellesi tämän lomakkeen kautta. Vinkkaa myös kaverille!


Viimeisimmät uutiset ja tiedotteet

Viestintätyöpaja: opi tekemään mainos ilmaisohjelmalla Karstulassa 11.4.

Apua! Pitäisi tehdä mainos ja infograafi, mutta ei ole rahaa, eikä omat taidot riitä sen tekemiseen. Nyt voit oppia tekemään ne itse helposti ja nopeasti, kun osallistut Canva-työpajaan.

Lue lisää


Yritysten investointituki 30 % koko Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalla

Maaliskuun 2018 alusta lähtien (1.3.2018) maaseutuohjelmasta myönnettävien yritysten investointituki on 30 % koko Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalla.

Lue lisää


Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset lähettämään videoterveiset

Näyttelijä Jussi Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset, jotka ovat saaneet maaseuturahastosta rahoitusta lähettämään Vataselle videotervehdyksen sosiaalisessa mediassa. Valtakunnallinen kampanja nostaa esiin maaseuturahaston merkitystä.

Lue lisää


6.3. Keski-SuomiOn Go - Jotta voisimme hyvin

Maaseudun kasvua ja hyvinvointia tuetaan, jotta koko Keski-Suomi voisi hyvin. Tarjolla on rahoitusta ja ratkaisuja juuri sinulle, olit sitten yrittäjä, tilallinen tai asukas, joka haluaa tehdä kotipaikkakunnastaan entistä viihtyisämmin.

Lue lisää


20.2. Info tietosuoja-asetuksesta yhdistyksille Saarijärvellä

Tiesitkö, että EU:n uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan toukokuussa 2018 ja koskee myös yhdistyksiä? Asetus tuo mukanaan uusia velvollisuuksia rekisterien pitäjille ja tietojen käsittelijöille sekä uusia oikeuksia yksityishenkilöille, joiden tietoja on rekistereissä.

Lue lisää


TI 23.1. KIERTOTALOUSTILAISUUS ON PERUTTU!

Vähäisen osallistujamäärän vuoksi 23.1.2018 kiertotalouden tilaisuus on peruttu.

Lue lisää


23.1. Järjestöjen tammistartti Äänekoskella

Järjestöjen tammistartissa myös rahoitusneuvontaa, paikalla Leader Viisarin edustaja kertomassa maaseuturahaston Leader-mahdollisuuksista.

Lue lisää


Viisarin vuoden 2017 viimeinen uutiskirje on ilmestynyt

Viisarin tuoreimmassa uutiskirjeessä kerrotaan vuoden 2018 rahoituksen kohdentumisesta, uusista valintakriteereistä ja yritystukien tasojen muutoksista!

Lue lisää


Haussa ideoita kansainvälisen osaamisen ja kasvuhakuisten toimialojen vauhdittamiseen

Onko sinulla idea, miten maaseutua pitäisi kehittää? Syntyisikö ideasta hanke, joka voisi toimia valtakunnan laajuisesti?

Lue lisää


15.12.2017 Rahoitetut hankkeet syksyllä 2017

Viisarilta on ns. jatkuva haku yleishyödyllisten hankkeiden osalta, mutta rahoituksen niukkuudesta johtuen hakemuksia niputetaan käsiteltäväksi aina samalla kertaa. Edellinen niputus päättyi 7.11.2017. Viisarin hallitus käsitteli näitä hankkeita kokouksessaan 13.12.2017, katso mitkä hankkeet rahoitettiin!

Lue lisää


Seuraavat