Viisarin ajankohtaista

Alta löydät Viisarin viimeisimmät tiedotteet ja uutiset.

Viisari toteuttaa myös itse hankkeita. Useimmat näistä ovat teemahankkeita, jotka kätkevät alleen useampia eri toimijoiden omia hankkeita. Lue lisää hankkeista sivun vasemmalta palstalta.

Viisari toimittaa omaa uutiskirjettään, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeisiin pääset tutustumaan sivun vasemmalta palstalta.

Viisarin uutiskirjeen voit tilata itsellesi tämän lomakkeen kautta. Vinkkaa myös kaverille!


Viimeisimmät uutiset ja tiedotteet

Hanketukien hakuajat Viisarilla

Viisari haki syyskuun aikana yhdessä Keski-Suomen Ely-keskuksen kanssa hankeideoita työstettäväksi joko Viisarin tai Ely-keskuksen rahoitukseen. Kiitettävä määrä palloja lenteli ja nyt näitä ideoita työstetään siis varsinaisiksi hakemuksiksi ja hankkeet ”kilpailevat” haussa muiden hankkeiden kanssa.

Viisarilla on vuoden 2019 rahoituskehyksestä varattu rahoitusta yleishyödyllisiin investointeihin 300.000 euroa ja kehittämishankkeisiin 100.000 euroa. 

Yleishyödyllisten investointihankkeiden hakuaika päättyy 18.11.2018 ja kehittämishankkeiden haku päättyy 6.1.2019. Hakemukset laaditaan sähköiseen verkkopalveluun eli HYRRÄ-verkkopalvelu

Viisarin hallitus tekee päätöksen rahoitettavista hankkeista valintakriteereihin perustuen. Tutustu myös Viisarin kehittämisstrategiaan 2014-2020.

Keski-Suomen Ely-keskuksen meneillään oleva hakujakso päättyy 31.10.2018. Seuraava hakujakso päättyy helmikuun loppuun. Tutustu Ely-keskuksen hakuohjeisiin, valintakriteereihin ja kehittämisstrategiaan ELY-keskuksen kotisivuilta

Lisätietoja:

Marja Salonen, marja.salonen@saarijarvi.fi tai puh. 0400 418 055 tai
Mari Puro, mari.puro@saarijarvi.fi tai puh. 040 712 2025


Palaa otsikoihin