Viisarin ajankohtaista

Alta löydät Viisarin viimeisimmät tiedotteet ja uutiset.

Viisari toteuttaa myös itse hankkeita. Useimmat näistä ovat teemahankkeita, jotka kätkevät alleen useampia eri toimijoiden omia hankkeita. Lue lisää hankkeista sivun vasemmalta palstalta.

Viisari toimittaa omaa uutiskirjettään, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeisiin pääset tutustumaan sivun vasemmalta palstalta.

Viisarin uutiskirjeen voit tilata itsellesi tämän lomakkeen kautta. Vinkkaa myös kaverille!


Viimeisimmät uutiset ja tiedotteet

Leader-tukien haku Viisarilta

Yritystuilla ja elinkeinollisilla hankkeilla on jatkuva haku. Yleishyödyllisten investointi- ja kehittämishankkeiden osalta pidetään käsittelytaukoa. Käsittelytauon päättymisestä päätetään kesän jälkeen.

Haku tapahtuu sähköisesti Hyrrä-verkkopalvelussa. Hyrrähän löytyy osoitteesta www.mavi.hyrra. Ja erinäisiä ohjeita niin Hyrrän kuin Katso-palvelun käyttöön löytyy myös sieltä. Kantsii tutustua!

Yritystuet, yritysryhmähankkeet ja elinkeinolliset hankkeet ovat siis edelleen haettavissa jatkuvasti. Muiden hanketukien osalta (niitähän ovat sitten ainakin kehittämiset, investoinnit, koulutukset) pidetään käsittelytaukoa, jonka päättymisestä päätetään kesän jälkeen Viisarin hallituksessa. Suomeksi sanottuna tarkoittaa sitä, että tällä hetkellä näitä hankkeita ei käsitellä.

Vuoden 2017 jäljellä oleva rahoitus kohdistetaan siis yritystukiin ja elinkeinollisiin hankkeisiin (tukiprosenteilla 80/60).

Tutustu hakuohjeisiin täällä!


Leader VIISARI ry / Hallitus
Palaa otsikoihin