Viisarin ajankohtaista

Alta löydät Viisarin viimeisimmät tiedotteet ja uutiset.

Viisari toteuttaa myös itse hankkeita. Useimmat näistä ovat teemahankkeita, jotka kätkevät alleen useampia eri toimijoiden omia hankkeita. Lue lisää hankkeista sivun vasemmalta palstalta.

Viisari toimittaa omaa uutiskirjettään, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeisiin pääset tutustumaan sivun vasemmalta palstalta.

Viisarin uutiskirjeen voit tilata itsellesi tämän lomakkeen kautta. Vinkkaa myös kaverille!


Viimeisimmät uutiset ja tiedotteet

Maataloushallinnon tietojärjestelmissä ja asiointipalveluissa katko 17.8.–4.9.2017

Maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan sähköisen asioinnin palveluissa on käyttökatko 17.8.–4.9.2017. Käyttökatko tarkoittaa sitä, että HYRRÄ-järjestelmä ei toimi. Siellä ei voi tehdä rahoitustukihakemuksia eikä maksatuksia myöskään Leaderiin. Käyttökatko johtuu IT-ympäristön uudistamishankkeesta, joka koskee Mavin, Eviran, Luken ja MMM:n tietojärjestelmiä eli muun muassa Hyrrän viranomais- ja asiointipuolta.

Uudistamishanke on jo käynnissä, mutta siinä tehtävät muutokset eivät vaikuta tietojärjestelmien käyttöön ennen elo-syyskuuta. IT-ympäristön uudistaminen on välttämätöntä tehdä, jotta varmistetaan tietojärjestelmien ja asiointipalveluiden luotettava käyttö.

Uudistamishankkeen toteuttavat Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskus Mitpa ja Tieto Oyj. Maaseutuvirasto tiedottaa hankkeesta tarkemmin sen edetessä.

Palaa otsikoihin