Viisarin ajankohtaista

Alta löydät Viisarin viimeisimmät tiedotteet ja uutiset.

Viisari toteuttaa myös itse hankkeita. Useimmat näistä ovat teemahankkeita, jotka kätkevät alleen useampia eri toimijoiden omia hankkeita. Lue lisää hankkeista sivun vasemmalta palstalta.

Viisari toimittaa omaa uutiskirjettään, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeisiin pääset tutustumaan sivun vasemmalta palstalta.

Viisarin uutiskirjeen voit tilata itsellesi tämän lomakkeen kautta. Vinkkaa myös kaverille!


Viimeisimmät uutiset ja tiedotteet

Potkua kuntien ja järjestöjen kumppanuuteen! 6.4.2017 klo 13.30-19.30

Potkua kuntien ja järjestöjen kumppanuuteen! -tilaisuus järjestetään 6.4.2017 klo 13.30-19.30 Kannonkoskella Piispalan Lintuselkä –kokoustilassa (uimahallin yläkerta). Kyseessä on ainutlaatuinen pohjoisen Keski-Suomen kunta- ja järjestöväkeä kokoava kick-off -tilaisuus, jossa yhteisvoimin selkiytetään ja punnitaan sote- ja maakuntauudistuksen jälkeistä tulevaisuutta. Päivän kantavia teemoja ovat tulevaisuus ja kumppanuus. Ohjelmassa on ajankohtaisia alustuksia ja innostavaa pienryhmätyöskentelyä, joten tilaisuudessa riittää potkua koko päiväksi!

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, voit osallistua myös vain osaan päivästä.

Kutsukirje

Ajantasainen ohjelma ja tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.yhdistystori.fi/potkua

Tapahtuma löytyy myös Facebookista, tervetuloa tykkäämään ja jakamaan! Somessa myös tunnisteella #potkua2017.

Ilmoittautumiset viimeistään 3.4. tämän linkin kautta: https://my.surveypal.com/Potkua-kuntien-ja-j%C3%A4rjest%C3%B6jen-kumppanuuteen

Potkua-foorumin järjestävät Maaseudun Sivistysliitto, Leader VIISARI ry ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry. Yhteistyössä mukana myös Keski-Suomen liitto.

Lisätietoja: Katariina Luoto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, katariina.luoto@kyt.fi, 050 400 0668Palaa otsikoihin