Viisarin ajankohtaista

Leader-toiminta täyttää 20 vuotta

Leader-toiminta Suomessa täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Keski-Suomen neljä Leader-ryhmää JyväsRiihi, Leader VIISARI, Maaseutukehitys ja Vesuri-ryhmä juhlistavat 20 vuotta täyttävää Leader-toimintaa monin tavoin pääasiassa Leader-viikolla 35 (29.8-4.9.)

Leader-toiminta Suomessa täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Keski-Suomen neljä Leader-ryhmää JyväsRiihi, Leader VIISARI, Maaseutukehitys ja Vesuri-ryhmä juhlistavat 20 vuotta täyttävää Leader-toimintaa monin tavoin pääasiassa Leader-viikolla 35 (29.8-4.9.).

Keski-Suomen Leader-ryhmien yhteinen internet-sivusto www.keskisuomenmaaseutu.fi ja Leader-ryhmien sivut ovat uudistuneet ja ne julkaistaan Leader-viikolla. Lisäksi sivustolla julkaistaan syksyn aikana muistoja Leader-ryhmistä vuosien varrelta.

Lisäksi ryhmien työntekijät ja hallitukset kokoontuvat Laukaassa 31.8. ideoimaan tulevaa Leader-työtä yhdessä ryhmien maakunnallisen Sykettä-viestintähankeen parissa.


Suomalaista Leader-työtä juhlistava viikko huipentuu yhteiseen juhlaseminaariin ja iltajuhlaan 2.9. Hämeenlinnan Aulangolla. Tilaisuuteen osallistuu Keski-Suomen Leader-ryhmistä työntekijöitä ja hallitusten jäseniä.

Keski-Suomessa toimii neljä paikallista Leader-ryhmää JyväsRiihi, Leader VIISARI, Maaseutukehitys ja Vesuri-ryhmä, jotka innostavat toiminta-alueensa asukkaita, yhteisöjä ja yrittäjiä alueensa kehittämiseen. Leader-rahoituksella voidaan tukea esimerkiksi yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Näin lisätään maaseudun mahdollisuuksia ja vetovoimaa.

Tutustu Leader-viikon tapahtumiin Keski-Suomessa

Nyt on aika juhlia Leader-toimintaa, tervetuloa mukaan!

 

Lue lisää

Leader-toiminta www.leadersuomi.fi

Leader-toiminta Keski-Suomessa www.keskisuomenmaaseutu.fi


Palaa otsikoihin