Viisarin ajankohtaista

Maksamiskoulutus ti 21.3.2017 klo 9.30-12 Kannonkosken Piispalassa

Miten maksuhakemus tehdään Hyrrässä? Mitä liitteitä pitikään muistaa? Millaisia terveisiä ELY-keskuksen edustaja tuo maksajilta?


Järjestämme maksamiskoulutuksen yhdessä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa ti 21.3.2017 klo 9.30-12 Kannonkosken Piispalassa (Kurssitie 40) kokoustila Lintuselkä (uimahallin yläkerta). Eli ajelette vain päärakennuksen ohi kohti rantaa, niin sieltä uimahallin yläkerrasta tila löytyy.

Tilaisuudessa käydään läpi maksatuksen ohjeita, hankkeen hallinnointia sekä maksamishakemuksen tekemistä. Tilaisuus on suunnattu hanketukien puoleen, mutta suuri osa opista soveltuu mainiosti myös yritystukiin.

Toivotamme kaikki hanketoimijat, hankkeiden hallinnoijat ja hankkeiden kirjanpitäjät tervetulleiksi koulutukseen. Edellytämme vähintään yhden vastuullisen henkilön osallistumista ainakin niistä hankkeista, jotka eivät osallistuneet lokakuussa järjestettyyn maksamiskoulutukseen. Kertaus on varmaan myös monelle paikallaan, joten myös lokakuussa mukana olleet ovat tietenkin lämpimästi tervetulleita. Osallistuminen on tärkeää, koska koulutustilaisuus korvaa henkilökohtaista neuvontaa jatkossa.

Ilmoittautuminen 14.3.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mari.puro@saarijarvi.fi tai puh. 040 712 2025.

Tervetuloa koulutukseen!Palaa otsikoihin