Keski-Suomen maaseutu

Keski-Suomen maaseutu -uutiskirje: Elokuu 2011

Keski-Suomen maaseutu -uutiskirje on uusi uutiskirje, joka kertoo keskisuomalaisen maaseudun kehittämisen uusimmat kuulumiset. Tässä ensimmäisessä kirjeessä kerrotaan myönnetyistä tuista, uudesta hankerekisteristä, hankehausta ja yritystukimahdollisuuksista. Keski-Suomen maaseutu -uutiskirje  tulee ilmestymään parillisina kuukausina.


Keski-Suomen maaseutualueelle elävyyttä LEADER -tuella

Keski-Suomen neljä LEADER -ryhmää ovat myöntäneet 132 yritykselle ja 117 hankkeelle LEADER -tukea. Tällä tuella moni maaseudun mikroyritys ja kyläyhteisö on saanut apuja toiminnalleen ja pitänyt osaltaan maaseutua elävänä. Maaseutukehitys ry:n alueella on tuettu tähän mennessä noin 40:tä yleishyödyllistä yhteisöä tai mikroyritystä.

Lue lisää


Kattava hankerekisteri keskisuomenmaaseutu.fi -sivuilla

Nyt on mahdollista selata lähes kaikkia keskisuomalaisia maaseutuohjelmasta rahoitettuja tukia yhdestä paikasta, sillä keskisuomenmaaseutu.fi -sivuilla olevaan hankerekisteriin on koottu JyväsRiihen, Maaseutukehityksen, Vesuri-ryhmän ja Keski-Suomen ELY -keskuksen kaikki hankkeet.

Lue lisää


LEADER -rahoitusta haettavissa

Leader -rahoituksen haku on käynnissä kaikissa LEADER -ryhmissä. Hanketukea voivat hakea yritykset, osuuskunnat, yhteisöt, rekisteröidyt yhdistykset, koulutusorganisaatiot, kehittämisyhtiöt ja kunnat. Maaseutukehitys ry:llä on jatkuva hankehaku.

Lue lisääLEADER -rahoitus tarjoaa pien- ja maatalousyrittäjille mahdollisuuden monipuolistaa yrityksen toimintaa

Maaseutukehitys ry:n alueella, Hankasalmella, Joutsassa, Konnevedellä, Luhangassa ja Toivakassa, toimivat mikro- ja maatalousyritykset voivat hakea liiketoimintansa kehittämiseen LEADER -tukea. Tuki kohdistuu maatalousyrityksiin silloin, kun ne laajentavat toimintaansa maatalouden ulkopuolelle, esimerkiksi tuottamalla palveluita tai valmistamalla muita kuin maataloustuotteita. Tällaista toimintaa voivat olla esim. matkailupalvelut, puun jatkojalostus tai metallityöt.

Lue lisääYhteystiedot:

Postiosoite ja toimiston osoite:

Maaseutukehitys ry

Hankasalmen kunta
Keskustie 41
41520 HankasalmiToiminnanjohtaja
Tiina Seppälä
040 755 5115
tiina.seppala1@gmail.com

Talouspäällikkö
Anja Kauppinen
040 538 9180
anja.kauppinen@hankasalmi.fi

Toimistonhoitaja/ohjelma-avustaja
Jaana Suhonen
040 762 6798
jaana.suhonen@hankasalmi.fi