Keski-Suomen maaseutu

Maaseutukehitys ry:n uutiskirje maaliskuu 2013

Tämä uutiskirje on lähetetty yhdistyksen jäsenrekisterin perusteella tiedossa oleviin jäsenten sähköpostiosoitteisiin. Toivomme, että päivittäisit yhteystietosi toimistolle, mikäli tämä uutiskirje tavoittaa sinut väärästä osoitteesta.


Tervetuloa yhdistyksen vuosikokoukseen!

Maaseutukehitys ry:n vuosikokous pidetään ke 27.3.2013 Joutsan kunnanviraston valtuustosalissa, os. Länsitie 7 (entinen matkahuollon rakennus, 2. krs, sisäänkäynti rakennusten välisestä käytävästä). 

Aloitamme klo 18.15 kahvilla, läsnäolevien jäsenten kirjaamisella ja valtakirjojen vastaanotolla. Kokous alkaa klo 18.30.

Kokouksessa sääntömääräiset vuosikokousasiat. Kokouksen jälkeen lyhyt katsaus tulevaan kauteen ja jokainen saa jättää omat kehittämisideansa yhdistykselle uuden kehittämisohjelman kokoamista varten.


Ohjelmakausi 2007-2013 loppumassa

Kuluva ohjelmakausi lähenee pikkuhiljaa loppuaan. Viimeiset kauden rahoituspäätökset hankkeille tulee tehdä vuoden 2013 aikana ja hankkeiden tulee saada toimenpiteet päätökseen vuoden 2014 aikana. Maaseutukehitys ry:n myönnettävissä oleva rahoituskehys on lähes kokonaan sidottu, mutta joitain pienehköjä ja nopeasti toteutettavissa olevia hankkeita voidaan vielä ottaa vastaan. Mahdollisten hakijoiden toivotaan olevan pikaisesti yhteydessä työntekijöihin, jotta päätöksentekoprosessi saadaan alkuun ja toimenpiteet ajoissa valmiiksi. 

NYT ON TÄMÄN KAUDEN VIIMEISET HETKET TOIMIA PIENTEN JA NOPEIDEN HANKKEIDEN HAKEMISEKSI, JOS ON TARVETTA !!!


Tuleva kausi 2014-2020 valmisteilla

Maa- ja metsätalousministeriö on avannut haun tulevan kauden maaseutualueiden toimintaryhmille. Maaseutukehitys ry on edelleen mukana hakemassa omalle toimialueelleen rahoitusta paikallisiin kehittämistarpeisiin. Kevään ajan kerätään alueen toimijoiden ajatuksia ja ideoita alueen paikallisesta kehittämisestä jatkossa. Näistä ideoista ja kuluvan kauden toimintojen arviointien perusteella koostetaan Maaseutukehitys ry:lle uusi paikallinen kehittämisohjelma, jolla maaseuturahaston kautta kulkevaa Leader-rahoitusta tullaan hakemaan ministeriöstä. Maaseutukehityksen paikallinen kehittämisohjelma on osa maakunnan alueellista maaseutuohjelmaa ja lopulta myös osa valtakunnallista maaseudun kehittämisohjlemaa. 


Voit käydä tutustumassa Maaseutukehitys ry:n paikkalliseen ohjelmaluonnokseen . Kommentteja, ideoita ja ajatuksia otamme mielellämme vastaan vaikkapa sähköpostilla. Pidämme myös kuntakohtaiset tilaisuudet alueen toimijoiden näkemysten ja tarpeiden keräämiseksi huhtikuun aikana. Seuraa ilmoittelua paikallislehdissä ja tule mukaan ideoimaan tulevaisuuden kehittämistyötä!


Yhteystiedot:

Postiosoite ja toimiston osoite:

Maaseutukehitys ry

Hankasalmen kunta
Keskustie 41
41520 HankasalmiToiminnanjohtaja
Tiina Seppälä
040 755 5115
tiina.seppala1@gmail.com
(käyntiosoite Länsitie 7, Joutsa)

Talouspäällikkö
Anja Kauppinen
040 538 9180
anja.kauppinen@hankasalmi.fi

Maaseutukehitys ry FB:ssa

Muistathan seurata Maaseutukehityksen ajankohtaisia asioita myös Facebookista:
www.facebook.com/maaseutukehitys


Keski-Suomen maaseutu FB:ssa

Myös Keski-Suomen maaseudun ajankohtaisia asioita voit seurata Facebookista:
www.facebook.com/keskisuomenmaaseutu