Vesuri-ryhmän jäsenenä voit vaikuttaa yhdistyksen toimintaan

Vesuri-ryhmä ry on vuonna 1997 perustettu maaseudun kehittämisyhdistys.  Sen tavoitteena on kannustaa maaseudun ihmisiä kehittämään omaa toimintaympäristöään, lisäämään sen viihtyisyyttä ja houkuttavuutta, parantamaan yritystoiminnan edellytyksiä sekä lisäämään yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä.  Sen toiminta-alueeseen kuuluvat Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Multia ja Petäjävesi.

Vesuri-ryhmä ry:n jäseniksi voivat liittyä toiminta-alueen asukkaat ja yhteisöt (yhdistykset, yritykset ja kunnat).  Yhdistyksellä on 245 jäsentä ja 49 yhteisöjäsentä.

Vesuri-ryhmä ry ei peri vuosittaista jäsenmaksua, vaan jäseneksi liittyvä maksaa liittymismaksun, joka on vuonna 2016 10 €/jäsen ja 20 €/yhteisöjäsen.

Jäseneksi liitytään lähettämällä jäsenhakemus toimistoon ja maksamalla liittymismaksu yhdistyksen tilille. Vesuri-ryhmä ry:n hallitus hyväksyy uudet jäsenet. Jäsenyyden hyväksymisestä saat kirjeen Vesuri-ryhmältä.

Jäsenhakemus

Hakemuksen voit lähettää postitse osoitteeseen Mottilantie 11, 42100 Jämsä tai sähköpostitse toimisto@vesuri-ryhma.fi

Maksutiedot:
IBAN: FI59 4511 0010 0181 03
BIC: HELSFIHH

Samaan osoitteeseen voi toimittaa myös yhteystietojen muutokset.