Juttuarkisto

Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia 2014-2020

Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia julkaistiin 24.10.13 Jyväskylässä. Strategian visio vuodelle 2020 on, että keskisuomalaisessa ruokaketjussa yrittäminen on kannattavaa ja houkuttelevaa -asiakkaalle tuotetaan aitoja makuja, elämyksiä ja hyvinvointia vastuullisesti ja luotettavasti.

Ruokastrategia Polkki web
Pro Ruokakulttuuri -hankkeen projektipäällikkö Leena Pölkki avasi julkistamisseminaarin Jyväskylän Marttalassa.
Kehittämisstrategian painopisteet ovat:
  • Paikallisesti tuotetun ruoan käytön lisääminen kunnissa ja julkisissa hankinnoissa.
  • Ihmisten ruokatiedon ja -taidon lisääminen ja asenteisiin vaikuttaminen.
  • Ruoka osaksi matkailu- ja kulttuuripalveluita.
  • Paikallisesti tuotetun ruoan saatavuuden ja toimitusvarmuuden parantaminen.
  • Ruokaketjun yritysten toimintaedellytysten helpottaminen ja jatkuvuuden varmistaminen.
Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia kokonaisuudessaan löytyy sivulta www.ruokacentria.com

Palaa otsikoihin