Juttuarkisto

Yhdistysten viestintäilta kokosi Jämsään 50 kuulijaa

Viestinnästä voimaa -hanke järjesti yhteistyössä Jämsän voimavara -hankkeen kanssa Yhdistysten viestintäillan 11.3. Jämsässä.

Jämsä viestintäiltaYhdistysten viestintäilta oli tarkoitettu yhdistys- ja hanketoimijoille sekä muille viestinnän kehittämisestä kiinnostuneille. Paikalla oli hienosti 50 yhdistysihmistä.

Viestinnästä voimaa -hankkeen ohjelmatiedottaja Hanna Luoma kertoi yleisesti yhdistysten viestinnästä ja haastoi mm. yhdistykset tekemään itselleen viestintäsuunnitelman, joka auttaa viestinnän suunnittelua ja toteutusta.

Jämsän Seudun tuore päätoimittaja Mari Tuohiniemi kertoi, että yhdistyksillä on Jämsän Seudussa alhainen uutiskynnys. Hän toivoi että yhdistykset lähettävät lehdelle tietoa mm. hallitusvalinnoista. Tapahtumista tulisi tiedottaa lehteä ajoissa, äkkilähtö esim. seuraavan päivän tapahtumaan on usein mahdotonta.

Japan koordinaattori Paula Wilkman antoi vihjeitä siitä miten yhdistys voi tiedottaa tehokkaasti pienellä budjetilla. Esimerkiksi erilaiset kilpailut ja tunnustukset saavat lehdissä hyvin palstatilaa.

Jämsän uusia nettisivuja oli esittelemässä nuorisotoimenjohtaja Hannu Ahlstedt. Sivut on otettu käyttöön vuoden alkupuolella ja uutta niissä on mm. yhteinen tapahtumakalenteri Jämsekin kanssa. Nyt yhdistykset voivat kätevästi tallentaa yhteen paikkaan tapahtumansa ja ne näkyvät molempien organisaatioiden sivuilla.

Illan lopuksi Voimavara-hankkeen Tarja Nevalainen kertoi lyhyesti hankkeen kuulumiset. Hankkeen voimanponnistus on yhdistysmessut 29.6.


Palaa otsikoihin