Leader Keski-Suomi logo
Leader lippu liehuu

Keski-Suomen Leader-ryhmien rahoitusta jaossa seuraavan kerran keväällä 2023

Keski-Suomen Leader-ryhmät valmistautuvat maaseutuohjelman uuteen rahoituskauteen, joka käynnistyy kevään 2023 aikana. Rahoitusten haku käynnistyy, kun Hyrrä-järjestelmä saadaan Ruokavirastossa valmisteltua uuden kauden hakemusten mukaiseksi.

Rahoituksen myöntämisen lyhyt katkos kannattaa hyödyntää uusia hankeideoita valmistelemalla! Leader-ryhmiin kannattaa ottaa yhteyttä ideoiden kanssa ja aloittaa suunnittelu ajoissa.

Hanke- ja yritystukien rahoittaminen säilyy seuraavallakin maaseudun ohjelmakaudella.

Tällä hetkellä odotamme uuden rahoituskauden ohjeita ja Hyrrän kehittämistä entistä hakijaystävällisemmäksi. Hakemuksia ei siis toistaiseksi kannata jättää Hyrrään ja on tärkeää huomioida, että hakemukset eivät myöskään siirry uudelle rahoituskaudelle. Hakemusta ei voi jättää vireille etukäteen uutta kautta varten.

Huom. Uudella kaudella paperihakemuksia ei enää voida ottaa vastaan, joten suomi.fi -tunnukset on nyt syytä laittaa kuntoon tulevan kauden hankehakuja varten.

Hakujen avautumisesta kannattaa seurata ilmoitteluamme! Muistathan, että voit myös tilata oman paikkakuntasi Leader-ryhmien uutiskirjeet suoraan sähköpostiisi!

JyväsRiihi
Maaseutukehitys
Vesuri-ryhmä
Viisari

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta