Tervetuloa Vesurin sivuille

Tällä sivustolla kerrotaan Leader-rahoituksesta ja Vesuri-ryhmän toiminnasta!
Vesuri-ryhmä kannustaa maaseudun ihmisiä kehittämään omaa toimintaympäristöään, lisäämään sen viihtyisyyttä ja houkuttavuutta, parantamaan yritystoiminnan edellytyksiä sekä lisäämään yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä.

Sivustoa päivitetään sitä mukaan kun saamme yksityiskohtaisempaa tietoa ohjelmakaudesta 2023-2027.

Vesurin kartta

Tilaa Vesuri-ryhmän uutiskirje

Vesuri-ryhmä hakee viestintäsuunnittelijaa

Tarjoamme kiinnostavan näköalapaikan maaseudun kehittämiseen ja hanketoimintaan. Haemme viestintäsuunnittelijaa edellisellä ohjelmakaudella 2014–2022 rahoitettujen hankkeiden ja inspiroivien esimerkkien esille tuomiseen. Päättyneen kauden hankkeiden vaikuttavuuden raportointi on myös ajankohtaista juuri nyt. Viestintäsuunnittelijan tehtäviin kuuluu ohjelmakauden 2023–2027 uusista rahoitusmahdollisuuksista monikanavainen viestiminen ja hakijoiden ohjaaminen sekä verkostojen kehittäminen.

Haemme henkilöä, joka pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan monikanavaista viestintää sekä tuottamaan erilaisia viestintämateriaaleja. Sisällöntuotanto verkkosivuille ja somekanaviin on tärkeä osa työtä. Viestintäsuunnittelija järjestää tilaisuuksia ja tapahtumia. Ensisijaisesti haemme motivoitunutta, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ja idearikasta viestinnän ammattilaista.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Raisa Saarilahti-Kulju puh. 050 324 1144 tai toimisto@vesuri-ryhma.fi

Raisan tavoitat 20.3. klo 13–15, 24.3. klo 9–11 ja 28.3. klo 13–15.

Vesuri-ryhmän tuloksia vuodesta 2014 alkaen

0
Hankkeiden kokonaisrahoitus
0 kpl
Tuettujen yritysten määrä
0 kpl
Yleishyödyllisiä hankkeita
0 kpl
Liikunta- ja harrastepaikkoja
0 h
Talkootyötä

#Vesuri