Leader Keski-Suomi logo

Vastuullisuus yrityksen arjessa –iltakoulutus

Miten yrityksen vastuullisuustyötä tehdään käytännössä? Mihin tekoihin kannattaa panostaa ja miten niistä viestitään uskottavasti? Mitä hyötyä vastuullisuudesta on yritykselle? Näihin kysymyksiin vastataan viisi iltaa kestävässä Vastuullisuus yrityksen arjessa -iltakoulutuksessa, joka järjestetään Jyväskylässä 25.1.-22.2.2023.

Koulutuksessa opit huomioimaan sekä ekologisen että sosiaalisen vastuullisuuden yrityksen toiminnassa ja lisäksi viestimään vastuullisuudesta niin, että vältät viherpesun. Koulutuksessa on varattu aikaa keskusteluille ja kysymyksille, eli asiantuntijoiden opastuksen lisäksi pääset kuulemaan näkökulmia eri aloilta ja oivaltamaan asioita yhdessä muiden osallistujien kanssa. Jos vastuullisuus tuntuu ajankohtaiselta aiheelta, mutta et tiedä siitä vielä paljonkaan, tämä koulutus sopii hyvin juuri sinulle!

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tutustu tarkemmin koulutukseen ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.1.2023 täällä.

#kestävyys #vastuullisuus #kestäväkehitys #yritystoiminta

Lue lisää POLKU 2.0 -hankkeesta. Hankkeen päärahoittaja on Euroopan Sosiaalirahasto, rahoittavana viranomaisena toimii Keski-Suomen ELY-keskus.

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta