Leader Maaseutukehitys -logo

Tule mukaan vaikuttamaan oman alueesi kehittämiseen!

Maaseutukehitys ry:llä on yli 500 jäsentä. Jäsenet ovat toimialueen kehittämisestä kiinnostuneita yksityisiä henkilöitä, yrityksiä ja yhdistyksiä. Jäsenistön laajapohjaisuus on tärkeää yhdistyksen toteuttaman Leader-toiminnan avoimuuden säilyttämiseksi ja toimintatavan yleisen hyväksynnän kasvattamiseksi. Lisäksi Maa- ja metsätalousministeriö edellyttää, että Leader-yhdistysten jäsenistön on oltava riittävän suuri ja laajapohjainen.

Jäsenenä voit vaikuttaa yhdistyksen toimintaan olemalla paikalla yleisissä kokouksissa, joissa valitaan mm. hallituksen jäsenet. Yhteisöjäsenen edustajan tulee yleisessä kokouksessa esittää valtakirja oman taustatahonsa äänivallan käyttämisestä. Yhteisöjäsenen tulee kokouksessaan nimetä äänivallan käyttäjä.

Vuosittaista jäsenmaksua ei peritä, vaan jäseneksi liittyessä peritään henkilöjäseniltä 10 € ja yhteisöjäseniltä 20 € liittymismaksua.

Jäseneksi voit liittyä maksamalla liittymismaksun yhdistyksen tilille (Konneveden POP FI51 4764 1020 0702 45) ja lähettämällä yhteystietosi toimistolle alla olevalla lomakkeella.

Hae sivuilta