Leader Maaseutukehitys -logo
Kuvituskuva työpaikkahakemukselle

Maaseutukehitys ry hakee määräaikaista viestinnän asiantuntijaa

Maaseutukehitys ry on paikallinen Leader-ryhmä. Tarjoamme kiinnostavan näköalapaikan maaseudun kehittämiseen ja hanketoimintaan. Haemme viestinnän asiantuntijaa rahoitettujen hankkeiden vaikuttavuudesta viestimiseen ja inspiroivien esimerkkien esille tuomiseen. Tehtäviin kuuluu myös monikanavainen viestiminen rahoitusmahdollisuuksista, hanketoimijoiden ohjaamista ja verkostojen kehittämistä.

Haemme henkilöä, joka pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan monikanavaista viestintää sekä tuottamaan erilaisia viestintäkokonaisuuksia materiaaleineen. Sisällöntuotanto verkkosivuille ja somekanaviin sekä erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäminen ovat tärkeä osa työtä. Ensisijaisesti haemme motivoitunutta, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ja idearikasta viestinnän ammattilaista.

Toivomme sinulta:

– soveltuvaa koulutusta korkea-asteelta

– erinomaista tekstin tuottamisen taitoa

– kokemusta monipuolisesta ja monikanavaisesta viestinnästä

– kokemusta videoinnista, valokuvaamisesta, kuvankäsittelystä ja editoinnista

– organisointikykyä ja vuorovaikutustaitoja

– kokemus hanke- ja yhdistystoiminnasta sekä Maaseutukehityksen toiminta-alueen tuntemus katsotaan eduksi

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja sisältävät satunnaista ilta– ja viikonlopputyötä. Työ edellyttää liikkumista Maaseutukehityksen alueella (Hankasalmi, Joutsa, Konnevesi, Luhanka ja Toivakka). Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhde on vuoden mittainen ja määräaikainen. Työlle on jatkomahdollisuus rahoituksesta riippuen. Työssä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi, cv ja palkkatoiveesi osoitteeseen maaseutukehitys@gmail.com 21.4.2023 klo 16 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Tiina Seppälä puh. 040 755 5115 tai talouspäällikkö Anja Kauppinen puh. 040 538 9180.

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta