Leader Viisari -logo
kännykkäkuvausta tapahtumassa

Viisari hakee määräaikaista tiedottajaa

Leader-rahoituksen uuden ohjelmakauden käynnistyessä vuonna 2023 tarvitsemme tiimiimme uutta osaamista tiedotukseen. Leader-rahoituksessa tulee käyttöön uusia rahoitusvälineitä ja toiminta-alueemme laajentuu. Lisäksi päättyneen kauden tulosten ja vaikutusten raportointi ovat ajankohtaisia.

Tiedottajan tehtävä on projektiluontoinen ja siihen kuuluvat viestintäsuunnitelman tekeminen uuden ohjelmakauden viestinnästä, tiedotusmateriaalin tuottaminen, Viisarin nettisivujen sisällöntuotanto, uutiskirjeiden koostaminen, sosiaalisen median kampanjoiden suunnittelu ja toteutus, erilaisten viestintämateriaalien suunnittelu ja toteutus asiakasviestintään. Lisäksi tiedottaja osallistuu erilaisten tilaisuuksien suunnitteluun ja järjestämiseen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat aiemmin rahoitettujen hankekohteiden raportointi ja dokumentointi sekä raporttien kirjoittaminen rahoitukseen liittyen.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta, erinomaista suomenkielitaitoa sekä kokemusta viestinnästä ja hankeraportoinnista. Osaamista ja kokemusta sosiaalisen median kampanjoista ja viestinnästä mm. Facebook, Instagram, YouTube edellytetään, lisäksi edellytetään WordPressin ja Canvan osaamista.

Valokuvauksen, videoinnin, kuvankäsittelyn, editoinnin, tapahtumien järjestämisen sekä striimauksen (esim. OBS studio) osaaminen ja kokemus katsotaan eduksi. Näkisimme mielellämme työnäytteitäsi/ referenssejä toteutuksista.

Hakijalle on eduksi myös hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito.

Työ edellyttää oman auton käyttöä ja liikkumista Viisarin alueella. Kokopäiväinen tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Toimipisteemme sijaitsee Saarijärvellä, mutta työtä tehdään myös jalkautumalla alueelle.

Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Työ aloitetaan mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Työ on projektiluonteinen ja määräaikainen 31.10.2023 saakka. Työssä noudatetaan 2 kk:n koeaikaa.

Valintahaastattelut järjestetään 22.2. Äänekoskella.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sanna Kiuru puh. (0400) 418 055 ma 30.1. klo 10-11 ja pe 3.2. klo 13-15.

Hakemukset ja cv jätetään kirjallisina viisari@saarijarvi.fi 7.2.2023 klo 16 mennessä. Hakijoilta toivotaan lisäksi lyhyttä esittelyvideota hakemuksen liitteeksi.

Ilmoitus Työmarkkinatorilla

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta