Leader Viisari -logo

Bisnes Lande -hanke ehdokkaana eurooppalaisen yrittäjyyden edistämiskilpailussa

Leader Viisarin hanke on valittu toiseksi Suomen ehdokkaaksi ja se kisaa koko kisan voitosta. Euroopan tason kilpailun voittajat julkistetaan marraskuussa 2023. Pääpalkinto myönnetään hakemukselle, jolla katsotaan olevan luovin ja inspiroivin yrittäjyysaloite Euroopassa.

 

Bisnes Lande kannustaa yrittäjyyteen maaseudulla

Pohjoisessa Keski-Suomessa on tartuttu nuorten yrittäjyyden edistämiseen innovatiivisella tavalla. Alueella toimivan Leader Viisarin Bisnes Lande -hankkeessa edistetään nuorten yrittäjyyttä tuomalla eri paikkakuntien yrittäjyydestä kiinnostuneita nuoria ja nuoria yrittäjiä yhteen. Heistä on koottu Bisnestiimi, johon pääsevät mukaan kaikki alle 29-vuotiaat aiheesta kiinnostuneet. Lisäksi hankkeessa on perustettu alueen kehittämistoimijoista, oppilaitoksista ja kunnista Bisnes Academy -verkosto, joka toteuttaa nuorten yrittäjyyttä edistäviä kokeiluja ja tapahtumia.

Hankkeen keskeinen innovaatio on ostopalvelujen käyttö nuoren yrittäjyyden ensivaiheiden tukena. Nuoret saavat konkreettista oppia osaamisen myyntiprosessista, hinnoittelusta ja laskutuksesta sekä referenssejä jatkoon.

Hankkeen toteuttajana on Leader Viisari ry. Hankkeen mahdollistaa Keski-Suomen ELY-keskus Maaseuturahastosta. Hanke toteutetaan ajalla 1.1.2021-31.12.2023.

 

Lue lisää TEM:n tiedotteesta.

 

Seuraa Bisnes Lande -hanketta:

Instagramissa @tuletekijaks

Facebookissa @Amazing Lande

 

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta