Tapahtumat

5.3. Tuntematon rahoitus Jyväskylässä

Pk-yritysten julkinen yritysrahoitus ja henkilöstön kehittämispalvelut tutuksi.

Lue lisää


23.1. Järjestöjen tammistartti Äänekoskella

Järjestöjen tammistartissa myös rahoitusneuvontaa, paikalla Leader Viisarin edustaja kertomassa maaseuturahaston Leader-mahdollisuuksista.

Lue lisää


24.1. Ideoita ja Inspiraatioita Keuruulla

Tervetuloa kuulemaan mm. yrittäjä Olli Hyvärisen tarina kokeilutuen hyödyntämisestä ja maaseutuohjelman rahoitusmahdollisuuksista kokeilujen kehittämisessä.

Lue lisää


18.1. Asiantuntija viestii -koulutus videon välityksellä

Miten hankkeista kannattaa viestiä? Missä näkyä ja kuulua, että viesti menee perille? Miten kapulakieltä voisi vähentää?

Lue lisää


21.1. Some-videoinnin kurssi Äänekoskella

Tee laadukkaita videoita itse! Suunnittele, leikkaa, lisää ääntä ja tekstitystä helposti, julkaise fiksusti. Hanki huomiota asiallesi!

Lue lisää


1.2.2018 LuoKSe-hankkeen luontopolku -loppufoorumi

Luontolähtöisiä palveluita Keski-Suomesta -tiedonvälityshanke on tulossa maaliinsa. Tervetuloa ajankohtaisten Green Care -teemojen äärelle loppufoorumiin.

Lue lisää


13.1.2018 Opintoretki palveleviin kyliin Pohjois-Pohjanmaalle

Lähde mukaan etsimään uudenlaisia ratkaisuja maaseudun lähipalveluiden yhteisölliseen tuottamiseen. Matkalla tarjoillaan käytännön vinkkejä palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen Pohjois-Pohjanmaalla viidestä kohdekylästä.

Lue lisää


29.11. Maaseudun yritysten rahoitusseminaari Helsingissä

Mielenkiintoinen ja ajankohtainen ohjelmasisältö maaseudulla toimivien kehityshakuisten yritysten rahoituksesta. Mitä eri rahoitusinstrumentteja maaseudulla toimiville yrityksille on nyt käytössä?

Lue lisää


1.11. Maaseutuohjelman valtakunnallisten- ja koordinaatiohankkeiden tuloksia ja kuulumisia Helsingissä

Maaseutuohjelman valtakunnalliset kehittämishankkeet ja koordinaatiohankkeet ovat tehneet töitä jo pitempään. Nyt on tullut hyvä hetki käydä läpi, mitä maaseutuohjelman valtakunnallisissa välineissä tapahtuu ja mitä vaikuttavuutta niillä on ollut.

Lue lisää


Visuaalinen viestintä haltuun älykännykällä -työpajat

Visuaalisen viestinnän työpajat on tarkoitettu kaikille maaseudun yhdistyksille, yrityksille, hanketoimijoille, kehittäjille ja kiinnostuneille. Työpajat järjestetään Toivakassa, Jyväskylässä, Viitasaarella ja Jämsässä.

Lue lisää


Seuraavat