Tapahtumat


Konneveden hankeretki to 28.6.2018

Lähde kesäretkelle Konnevedelle! Maaseutukehitys ry:n 20 -vuotisen toiminnan juhlavuoden kunniaksi järjestettävä hankeretki tutustuttaa sinut useaan erilaiseen hankerahoitusta saaneeseen kohteeseen Konnevedellä. Mukaan pääset Hankasalmen ja Konneveden kirkonkyliltä tai Konnevedentien varrelta. Matkalla mukana Anja Kauppinen Leader Maaseutukehityksestä. Kohteissa myös hanketoimijoita itse kertomassa hankkeistaan.

Lue lisää


Keski-Suomen parhaat palat tuodaan esiin Amazing Keski-Suomi –kisassa

Amazing Keski-Suomi -tapahtuma järjestetään Keski-Suomessa 18.–19.5.2018. Amazing Race –tyyppisessä kisassa viisi neljän hengen joukkuetta kilpailee toisiaan vastaan 24 tunnin ajan. Kyseessä on poikkeuksellinen ja uudenlainen tapa tuoda Keski-Suomea näkyväksi koko Suomeen.

Lue lisää


18.-20.11. Hygge and Heritage -seminaari Petäjävedellä ja Korpilahdella

Lähde mukaan jakamaan kokemuksiasi maailmanperinnön, paikallisten toimijoiden ja matkailun onnistuneista yhteishankkeista.

Lue lisää


Avoimet kylät -päivä 9.6.

Joko olet merkannut kalenteriisi 9.6.2018? Kylät ympäri Suomen ovat taas avoinna ja täynnä erilaista tekemistä kirpputoreista muotinäytöksiin, kahviloista luontokierroksiin. Avoimet kylät -päivä tarjoaa myös sinun kylällesi mahdollisuuden esitellä kylätoimintaa ihan jokaiselle.

Lue lisää


24.5. Paikalliset voimavarat käyttöön – Yhteisölähtöisen paikallisen kehittämisen tulevaisuus, Helsinki

Yhteisöistä kumpuava kehittämisinto on suuri voimavara niin kaupungeissa kuin maaseudulla. Miten pystymme tukemaan ja innostamaan yhteisöjä heidän kehittämistyössään? Miten EU:n rahastot voivat olla yhteisölähtöisessä alueiden kehittämisessä mukana?

Lue lisää


1.6. Maaseutu näkyväksi – Maaseudun sote- ja kasvupalvelut uusissa maakunnissa, Helsinki

Maakuntauudistuksen valmistelu etenee voimalla valtakunnan tasolla ja maakunnissa. Miten uusissa maakunnissa huomioidaan maaseutu?

Lue lisää


Reissu Luoviin Yhteisöihin la 26.5.2018

Yhteisötaide, mitä se on? Tule, näe ja koe se itse! Yhteisötaiteilija Jaana Bombin kertoo matkan aikana teosten synnystä, toteutuksesta ja vaikutuksista.

Lue lisää


Päijänteen alueesta kestävän toiminnan mallialue? -tilaisuudet

Tervetuloa keskustelemaan ja vaikuttamaan Päijänteen alueen yhteistyön ja kestävän toiminnan edistämiseen.

Lue lisää


2.-3.5. Maaseutu2030-tulevaisuusleirit

Tulevaisuusleirit ovat 30-tuntisia työpajoja, joissa työstetään yhteistä suuntaa maaseudulle.

Lue lisää


18.4. Retki Niinilahden kylään Viitasaarelle

Keski-Suomen päivänä 18.4. järjestetään retki Niinilahteen. Lähtö retkelle on Jyväskylästä, mutta myös matkan varrelta on mahdollista hypätä kyytiin.

Lue lisää


Seuraavat