Tapahtumat


Hankkeiden loppukiri -tilaisuus 14.11.2018 Jyväskylässä

Ennakkotieto: Keski-Suomen liiton ja Keski-Suomen ELY-keskuksen ”Hankkeiden loppukiri” -tilaisuus 14.11.2018 Jyväskylässä. Hankkeiden loppukiri -tilaisuus EU-hanketoimijoille ja hanketoiminnasta kiinnostuneille.

Lue lisää


Särkikalat ja kiertotalous - resurssien taloudellinen hyödyntäminen -seminaari 27.-28.11. Jyväskylässä

Tervetuloa Jyväskylässä 27.-28.11.2018 järjestettävään seminaariin, jonka aiheena on vajaasti hyödynnettyjen kalalajien kestävä ja taloudellinen hyödyntäminen.

Lue lisää


Hygge & Heritage -seminaari 18.-20.11. Petäjävedellä ja Korpilahdella

Sukella paikalliskulttuuriin ja Unescon maailmanperintöön Keski-Suomessa Hygge & Heritage-seminaarissa marraskuussa!

Lue lisää


Maaseutu2030 -tulevaisuuswebinaari 3.10.

Miltä tulevaisuuden pitäisi näyttää? Tule kuulolle Maaseutu2030-tuloswebinaariin!

Lue lisää


Keski-Suomen Maaseutuverkostopäivä 9.10. Jyväskylässä

Tule korjaamaan maaseutuohjelman satoa yhteiseen maaseutuverkoston päivään. Kuullaan välitilinpäätös ja ajankohtaiset ohjelmakauden toteutuksesta ja mietitään yhdessä mitä meidän tulisi ottaa opiksi.

Lue lisää


Pellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaari 18.9. Jyväskylässä

Pellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaariin Jyväskylään tiistaina 18.9.2018 klo 8.00–15.45. Seminaari on suunnattu yrittäjille, kehittäjille, päättäjille ja kaikille kiinnostuneille.

Lue lisää


Yritysklinikat Keuruulla, Multialla ja Petäjävedellä

Pohditko yrityksen kehittämistä tai rahoitusasioita? Tule keskustelemaan Keulinkin ja Vesuri-ryhmän työntekijöiden kanssa!

Lue lisää


Päijänne-seminaari 3.10. Korpilahdella

Alkio-opistolla kauniissa Päijänteen rantamaisemissa järjestettävässä seminaarissa kuullaan ja keskustellaan aluekehityksen ja -kertomusten, yhteistyön, kestävyyden ja vastuullisuuden teemoista sekä tutustutaan Unescon kestävän kehityksen mallialueisiin eli biosfääritoimintaan.

Lue lisää


Kehitetään paikallisesti – CLLD2030-innovaatioleiri 2.-3.10.2018

Hyvinvointia syntyy siellä, missä erilaiset ihmiset kohtaavat ja luovat yhdessä. Kuinka tuemme yhdessä tekemistä ja kohtaamista paikallisesti kylissä ja kaupungeissa sekä virtuaalisissa yhteisöissä? Etsimme yhdessä vastauksia CLLD2030 -innovaatioleirillä.

Lue lisää


Osta tilalta -päivä 15.9.

Valtakunnallinen Osta tilalta! -päivä tuo ruoan tuottajat ja kuluttajat yhteen jo kolmatta kertaa! Tervetuloa tekemään maukas syysretki lähellä tuotettujen raaka-aineiden pariin ja juhlistamaan kotimaisia tuottajia lauantaina 15. syyskuuta 2018.

Lue lisää


Seuraavat