JyväsRiihi logo

Leader JyväsRiihen esittelyvideo

JyväsRiihen toiminnanjohtaja Leena Karjalainen ja hankeneuvoja Jenni Tiainen kertovat videolla JyväsRiihen toiminnasta.

Pyöräile kylille - Lähipyöräilyreittien testausta

Pyöräile kylille -hankkeessa innostettiin lähiseudun pyörämatkailua Laukaan ja Pohjois- Päijänteen alueella ja lisättiin kyliin suuntautuvaa lähimatkailua.

Talkootyön voima - Uuraisten Hiirolan ratsastuskenttä

Uuraisten Hevosystäväinseurassa haaveiltiin pitkään ratsastuskentän rakentamisesta Hiirolan harjoitusraviradan yhteyteen. Videolla kerrotaan hankkeen talkootöistä.

Koirametsä Rallatus - Vapauden riemua!

Varpu Halonen avasi Jyväskylän seudun ensimmäisen koirametsän kesällä 2021. Rallatus- yrityksen liikeideana on vuokrata aidattua metsäaluetta asiakkaille tuntiveloituksella.

Innolassa ei tunneta sanaa ei - Siivet nuorten unelmille

Nuorten yrittäjyystalo Innola on vakiinnuttanut paikkansa nuorten yrittäjyysvalmentajana ja ideoiden mahdollistajana.

Maaseuturahoitus Keski-Suomessa - Rahoitusta yritysten kasvuun ja investointeihin

Keski-Suomen ELY-keskus ja Leader-ryhmät ovat yhteistyössä tuottaneet videosarjan, jolla tuodaan esiin Keski-Suomen maaseuturahoituksen tuloksia ja vaikutuksia ohjelmakaudella 2014–2020.

Videon aiheena on yritysten investointituki. Yrittäjät kertovat mm. miksi investointi oli tarpeen ja millainen vaikutus investoinnilla on ollut yrityksen toimintaan.

Maaseuturahoitus Keski-Suomessa - Rahoitusta liiketoiminnan kehittämiseen

Keski-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-ryhmien yhteisellä videolla aiheena on yritysten kehittäminen. Millainen vaikutus maaseuturahoituksella on ollut yritysten toimintaan?

Maaseuturahoitus Keski-Suomessa - Hyvinvoiva maaseutu

Keski-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-ryhmien yhteisellä videolla aiheena on hyvinvoiva Keski-Suomen maaseutu. Millaisia vaikutuksia maaseuturahoituksella on ollut asukkaiden hyvinvointiin ja alueen viihtyisyyteen?

Maaseuturahoitus Keski-Suomessa - Elinvoimainen maaseutu

Videolla toimijat kertovat, miten Keski-Suomen ELY-keskus ja Leader-ryhmät rakentavat sekä ylläpitävät elinvoimaisuutta Keski-Suomen maaseudulla.

Maaseuturahoitus Keski-Suomessa - Älykästä maaseutua tekemässä

Keski-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-ryhmien yhteisellä videolla on aiheena älykäs kehittäminen Keski-Suomen maaseudulla.

 

Maaseuturahoitus Keski-Suomessa - Kestävää maaseutua tekemässä

Keski-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-ryhmien yhteisellä videolla on aiheena resurssiviisas ja kestävästi kehittyvä Keski-Suomen maaseutu.

JyväsRiihen videot YouTubessa

Hae sivuilta