Leader Vesuri-ryhmä -logo
Kuvassa kaksi ylämaankarjan lehmää.

Heidi Rossi kehittää Sydänmaanahon tilaa

Keväisellä yrityskäynnillä vierailimme Heidi Rossin luona Sydänmaanahon tilalla Multialla. Ihailimme upeita näkymiä ja saimme taputella hevosia ja ylämaankarjaankin pääsimme tutustumaan. Heidi kertoi uusista suunnitelmistaan tilan kehittämiseksi ja keskustelimme rahoitusmahdollisuuksista Vesuri-ryhmän ja maaseuturahaston kautta. Tällaiset vieraillut ja keskustelut ovat Heidin mielestä antoisia.

– Parhainta on keskustella kasvotusten, vaihtaa ajatuksia tilan ulkopuolisen kanssa ja samalla itsekin saa ajatuksia järjestykseen – tai parhaimmassa tapauksessa uudet ideat lähtevät lentoon, kertoo Heidi.

Kolme naista seisoo maatalon pihalla.
Sydänmaanahon tilan yrittäjä Heidi Rossi, Vesuri-ryhmän Raisa Saarilahti-Kulju ja Keulinkin Leila Piippa tilan pihamaalla.

Tällä vierailulla olimme yhdessä Keulinkin yritysneuvojan Leila Piipan kanssa. Meidät voi kutsua tutustumaan yrityksen toimintaan yhdessä niin molemmat tahot ovat yhtäaikaa kuulemassa yrityksen kehittämissuunnitelmista. Niin Vesuri-ryhmälle kuin Keulinkillekin on tärkeä nähdä millaisissa olosuhteissa ja tiloissa yrittäjä päivittäistä työtään tekee ja mitä yrittämisen arkipäivä konkreettisesti on.

Maaseuturahoitus on aukeamassa tänä keväänä ja rahoitukseen ollaan saamassa useita erilaisia rahoitusvälineitä investointeihin ja yritystoiminnan kehittämiseen. Vesuri tiedottaa hakujen avautumisesta kesän aikana.

Keuruun alueen yrittäjät voivat ottaa yhteyttä Vesuri-ryhmän toimiston lisäksi Keulinkiin. Yritysneuvontaa antaa Leila Piippa, 0400 314 190, leila.piippa@keulink.fi.

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Saavutettavuus wp

Hae sivuilta