Leader Vesuri-ryhmä -logo

Rahoituksen hakeminen

Yhteisöt ja yhdistykset voivat saada hanketukea yleishyödyllisiin investointeihin tai toiminnan kehittämiseen. Hankkeet voivat toimia paikallisesti yhden kunnan tai koko seutukunnan alueella tai kansainvälisesti.

Rahoitusta hakiessa kannattaa olla yhteydessä Vesuri-ryhmän toimistolle, josta saa maksutonta neuvontaa. Rahoitusta voi hakea ainoastaan sähköisen Hyrrä-järjestelmän kautta. Järjestelmä ohjaa hakemuksen teossa.

 

hiihtäjiä

Tärkeimmät Hyrrä-vinkit

Ota yhteyttä ELY-keskukseen tai Leader-ryhmään ennen hakemuksen tekemistä. Hanketta kannattaa suunnitella ja ohjeisiin perehtyä ennen Hyrrään kirjautumista. Hyrrä-palvelu toimii parhaiten Google Chrome- ja Mozilla Firefox -selainten uusimmilla versioilla. Ajan tasalla oleva Hyrrä-ohjeistus löytyy Ruokaviraston sivulta.

Tyhjennä välimuisti ja käytä selaimen Yksityinen selaus -toimintoa. Kirjaudu vasta sitten Hyrrään. Hyrrä-järjestelmään kirjaudutaan pankkitunnuksilla. Jos sinulla on yksin yhdistyksesi nimenkirjoitusoikeus PRH:ssa, voit asioida suoraan Hyrrä-asiointipalvelussa yhdistyksesi nimissä ilman erillisiä valtuutuksia. Jos nimenkirjoittajia tarvitaan kaksi yhdessä tai jos haluat valtuuttaa hakemuksen tekijäksi sellaisen henkilön, jolla ei ole organisaatiosi nimenkirjoitusoikeutta, tee valtuutukset Suomi.fi-palvelussa. Ohje suomi.fi-valtuuksien tekemiseen.

Jos organisaatiota ei ole merkitty kaupparekisteriin, yhdistysrekisteriin eikä YTJ:ään (esimerkiksi kunnat, oppilaitokset, seurakunnat), valtuutuksen voi tehdä virkailijavaltuutuspalvelulla.

Kiinnitä huomiota hakemuksen perustietoihin: mitä tukimuotoa haet, haetko tukea ELY-keskuksesta vai Vesuri-ryhmästä jne. Kysy lisätietoa tukimuodoista ja tuen hakemisesta ELY-keskuksesta tai Vesuri-ryhmästä. Kysy lisätietoa tukimuodoista ja tuen hakemisesta ELY-keskuksesta ja oman alueesi Leader-ryhmästä.

Hae sivuilta