Leader Vesuri-ryhmä -logo

Vesurin uusi hallitus on valittu

Vesuri-ryhmä ry piti vuosikokouksensa Jämsän Särkijärven kuntotalolla 25.4.2024 ja uusi hallitus on valittu.

Uuteen hallitukseen valittiin Jämsästä Riitta Kangas, Saija Silén, Katri Heinänen, Tuula Peltonen ja Jouni Pellonperä. Keuruun edustajat ovat Leena Jaatinen, Matti Riihimäki, Mervi Lahtinen ja Simo Jämsä. Kuhmoisista valittiin uusi puheenjohtaja Lilja Järvinen, sekä Lea Aittolahti, Arja Kuningas ja Paula Häyrinen. Multiaa edustavat Seppo Lampinen, Tarja Saramäki, Markku Kanervisto ja Mauri Loukeinen. Petäjävedeltä tulivat valituksi Simo Sarava, Miira Hiljanen, Annikki Kanto ja Kimmo Liimatainen.

Puheenjohtajan nuija vaihtoi omistajaa Ossi Simolan ja Lilja Järvisen välillä.

Hallitus on muodostettu Maa- ja metsätalousministeriön ohjeistaman kolmikanta-periaatteen mukaisesti. Hallituksen varsinaiset ja varajäsenet pyritään valitsemaan siten, että he edustavat tasapuolisesti aluetta, siellä toimivia yksityisiä henkilöitä, erilaisia järjestöjä ja yhdistyksiä, yrityksiä ja julkisyhteisöjä. Tällä varmistetaan Leader-työn edellyttämä avoimuus ja tasapuolisuus päätöksenteossa sekä uusien ihmisten mukaan saaminen paikalliseen kehittämistyöhön.

Toivotamme kaikille valituille antoisaa kautta Vesuri-ryhmän hallituksessa ja suuri kiitos edellisen hallituksen jäsenille hyvin tehdystä työstä!

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta