JyväsRiihi logo

EU:n maaseuturahaston uusi rahoituskausi käynnistyy – JyväsRiihen työntekijät tavattavissa alueen kunnissa

EU:n maaseuturahaston uusi rahoituskausi 2023–2027 on käynnistynyt. Rahoituksen haku alkaa kevätkesän aikana 2023. JyväsRiihi on paikallinen maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää maaseuturahaston yritys- ja hanketukia Jyväskylän maaseutualueella, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla.

Yritykset voivat saada Leader-rahoitusta investointeihin, kuten rakentamiseen tai kalustohankintoihin. Rahoitusta voi myös saada yritystoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen. Yhdistyksille Leader-rahoitus tarjoaa mahdollisuuksia investointeihin, kehittämiseen ja yhteistyöhön. Nyt on hyvä aika aloittaa hankkeiden valmistelu uudelle kaudelle.

JyväsRiihen työntekijät kiertävät toukokuussa toiminta-alueen kunnissa kertomassa uudesta rahoituskaudesta ja tapaamassa alueen yrittäjiä sekä hanketoimijoita. Työntekijät ovat tavattavissa Laukaan Viertolassa keskiviikkona 3.5., Muuramen kunnantalolla maanantaina 15.5., ja Uuraisten kunnantalolla tiistaina 30.5.  klo 9.00-16.30 välisenä aikana. Myös kunnan asiantuntijoita on paikalla.

Jokaisen päivän alussa klo 9 järjestetään tietoisku maaseuturahaston yritysrahoituksesta ja lopussa klo 16 hankerahoituksesta yhdistyksille.

Lisätiedot: JyväsRiihi ry:n toiminnanjohtaja Leena Karjalainen, leena.karjalainen@jyvasriihi.fi, p. 044 959 8500

Lue myös: Tapahtumailmoitus JyväsRiihen sivuilla

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta