JyväsRiihi logo

JyväsRiihi järjestää lokakuussa hankeklubin – ilmoittaudu mukaan!

JyväsRiihen hankeklubi kokoontuu taas lokakuussa! Hankeklubi on tarkoitettu kaikille JyväsRiihen rahoittamien hankkeiden toteuttajille ja hankkeita suunnitteleville yhdistyksille sekä yhteisöille. Uusi rahoituskausi tarjoaa yhteisöille monia kehittämismahdollisuuksia vapaa-aikaan, kulttuuriin, älykkäisiin kyliin, nuorten toimintaan ja digitalisuuteen liittyen. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat hanketoteuttajat!

Aika: Ke 25.10.2023 klo 16.30-19.00
Paikka: Alkio-opisto/ Tähtelä, Tiedeluokka, Tähtiniementie 26, 41800 Korpilahti ja Teams-etäyhteys

Tällä kertaa klubissa kuullaan hankehakemisen eri vaiheista. Lisäksi kuullaan esimerkkejä, kuinka Korpilahdella osallistettiin asukkaita paikkakunnan hankkeiden suunnitteluun erilaisilla kyselyillä ja työpajoissa. Pohdimme yhdessä, kuinka hankeideoita ja tarpeita voisi lähteä kartoittamaan myös omalla kylällä.

Ohjelma

  • Kahvit ja verkostoitumista
  • Leader-rahoituksen hakeminen ja hankehakemisen vaiheet: Hyrrä-asiointi, Suomi.fi -valtuudet, kustannusmallin valinta (Leena Karjalainen ja Jenni Tiainen, Leader JyväsRiihi)
  • Veto- ja pitovoimainen Korpilahti -selvitys ja hankeideoiden esittely (Nea Kukkonen, Humak:in kulttuurintuotannon opiskelija)
  • Ideoita hankkeen tarpeiden kartoitukseen ja viestintään
  • JyväsRiihen ajankohtaiset

 

Avaamme ovet klo 16.30, jolloin voit tulla kahville ja tutustumaan JyväsRiihen työntekijöihin sekä muihin hankkeista kiinnostuneisiin yhdistystoimijoihin. Tilaisuuden ohjelma alkaa klo 17.00. Tilaisuuden alkuosa Leader-rahoituksen hakemisesta ja hankehakemisen vaiheista järjestetään myös etäyhteydellä Teamsissa.

JyväsRiihen hankeklubien tarkoituksena on, että hanketoimijat pääsevät verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia toistensa kanssa. Kokoontumisissa jaetaan myös neuvoja hankkeiden toteuttamisen eri vaiheisiin, kuten hankesuunnitteluun, hakemuksen laatimiseen, Hyrrä-asiointiin, maksatuksiin ja viestintään.

Tilaisuuden järjestää JyväsRiihi ry. JyväsRiihi on paikallinen maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää EU:n maaseuturahaston yritys- ja hanketukia Jyväskylän maaseutualueella, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla.

 

Leader JyväsRiihen hankeklubi. Tervetuloa mukaan!

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta