JyväsRiihi logo
JyväsRiihen strategian kansikuva

JyväsRiihen kevään 2024 rahoitusinfot

JyväsRiihi järjestää huhtikuussa yrittäjille ja yhdistyksille rahoitusinfot Leader-rahoituksen mahdollisuuksista. Tilaisuudet järjestetään Teams-etäyhteydellä.

Nyt sekä yritysten että yhdistysten kannattaa valmistella hankkeita ja hakea rahoitusta JyväsRiihestä!

Avoimet Teams-linkit julkaistaan tällä sivulla ennen tilaisuuksia.

Yhdistyksille ja yhteisöille

Kehittämishanke-info ke 3.4.2024 klo 17–18

Yhdistysten kehittämishankkeiden avulla parannetaan esimerkiksi palveluita, harrastusmahdollisuuksia tai asuinviihtyvyyttä. Toiminta voi liittyä vaikkapa vapaa-aikaan, kulttuuriin, nuorisoon tai digitaalisuuteen. Kehittämishankkeissa järjestetään toimintaa, autetaan oppimaan, tehdään tapahtumia ja kehitetään yhteisvoimin. Hankemuotoja on monia.

Tule kuulemaan lisää kehittämishankkeista!

Investointihanke-info to 4.4.2024 klo 17–18

Yhdistysten investointihankkeissa tehdään konkreettisia tekoja. Voidaan parantaa ja kunnostaa yhteisiä tiloja ja taloja, rakentaa harrastuspaikkoja, edistää liikkumista ja yhteistä tekemistä. Rahoituksella voi myös hankkia yhteiseen käyttöön tulevia välineitä. Talkootyö sopii hyvin näihin hankkeisiin.

Tule kuulemaan lisää investointihankkeista!

Yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville

Yritystuki-info ke 10.4.2024 klo 17–18

Leader-rahoitusta on tarjolla toimiville yrityksille investointeihin, kuten koneisiin, laitteisiin, tuotantotilojen laajentamiseen ja rakentamiseen. Myös toiminnan kehittämiseen voi saada rahoitusta. Yrittäjyyttä aloitteleville voidaan myöntää tukea yritystoiminnan kokeiluun tai osa-aikaisen tai päätoimisen yritystoiminnan käynnistämiseen. Myös omistajanvaihdoksiin, maatalouden kokeiluihin sekä yritysten väliseen yhteistyöhön on saatavilla rahoitusta.

Tule kuulemaan lisää yritysrahoituksesta!

Tilaisuudet järjestää JyväsRiihi ry. JyväsRiihi on paikallinen maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää EU:n maaseuturahaston yritys- ja hanketukia Jyväskylän maaseutualueella, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla.

Lisätiedot: JyväsRiihi ry, toimisto@jyvasriihi.fi, Jenni Tiainen 044 988 2154.

 

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta