JyväsRiihi logo
JyväsRiihen yritteliäät kylät -kauden 2014-2022 koosteraportti

JyväsRiihen Yritteliäät kylät – Rahoituskauden 2014–2022 tulokset

JyväsRiihen myöntämällä rahoituksella luotiin vuosina 2014–2022 kasvua, kehitystä ja hyvinvointia! Kulunut rahoituskausi on nyt paketoitu yksiin kansiin kauden koostejulkaisuun.

JyväsRiihi on paikallinen maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää EU:n maaseuturahaston yritys- ja hanketukia Jyväskylän maaseutualueella, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla. Rahoituskaudella 2014–2022 JyväsRiihi myönsi alueen yrityksille ja yhteisöille yhteensä 4,7 miljoonaa euroa rahoitusta. Yritysten ja yhteisöjen oma rahallinen panostus ja talkootyö oli arvoltaan yhteensä kaikkiaan 3 079 460 euroa. Toteutettujen toimenpiteiden kokonaisarvo oli julkinen ja yksityinen rahoitus yhteen laskien 7 792 519 euroa.

Rahoituksen avulla syntyi uusia yrityksiä, ja olemassa olevat yritykset laajensivat sekä kehittivät toimintaansa. Yrittäjien tuottamat lähipalvelut vahvistivat alueen elinvoimaisuutta. Asukkaat ja yhteisöt kehittivät yhdessä palveluita ja ympäristön viihtyvyyttä. Innovatiivisilla ja rohkeilla hankkeilla edistettiin alueen toimijoiden välistä yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä.

JyväsRiihen sivuilla julkaistussa raportissa esitellään kaikki kohteet, joille JyväsRiihi myönsi Yritteliäät kylät -strategian mukaisesti rahoitusta vuosina 2014–2022. Hankkeet ja yritystuet on jaoteltu raportissa kuntakohtaisesti.

Julkaisun esimerkeistä selviää, kuinka innostavilla tavoilla alueen asukkaat, yhteisöt ja yritykset ovat hyödyntäneet Leader-rahoitusta oman paikkakuntansa kehittämiseksi!

Tutustu koosteeseen:

JyväsRiihen Yritteliäät kylät – Rahoituskauden 2014–2022 tulokset (pdf)

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta