JyväsRiihi logo
kuvituskuva

Leader JyväsRiihen huhtikuun rahoitusinfot

Maaseuturahaston uusi rahoituskausi 2023–2027 käynnistyy. Leader-rahoitus tarjoaa yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuuksia kehittämiseen ja investointeihin. Rahoituksen haku käynnistyy kevätkesän aikana 2023. Leader JyväsRiihi järjestää infot, joissa esitellään rahoitusta Jyväskylän maaseutualueiden, Laukaan, Muuramen ja Uuraisten yrittäjille sekä yhteisöille. Tilaisuudet järjestetään Teams-etäyhteydellä. Nyt on hyvä aika aloittaa hankkeiden valmistelu uudelle kaudelle!

Tutustu tilaisuuksien esityksiin

Yrittäjille

Yritystuki-info ke 19.4.2023 klo 16.30-17.30

Yritykset voivat saada Leader-rahoitusta investointeihin, kuten rakentamiseen tai kalustohankintoihin. Rahoitusta voi myös saada yritystoiminnan kehittämiseen. Yritystoimintaa suunnittelevat voivat hyödyntää rahoitusta osa-aikaisen tai päätoimisen yritystoiminnan käynnistämiseen. Omistajanvaihdoksiin ja maatalouden kokeiluihin on tarjolla uusia tukia. Rahoitusta voi saada myös yritysten väliseen yhteistyöhön.

Tule kuulemaan lisää yritysrahoituksesta!

Yhdistyksille ja yhteisöille

Hanketuki-info to 20.4.2023 klo 16.30-17.30

Leader-rahoitus tarjoaa yhdistyksille mahdollisuuksia investointeihin, kehittämiseen ja yhteistyöhön. Rahoituskausi tarjoaa yhteisöille monia mahdollisuuksia vapaa-aikaan, kulttuuriin, nuorten toimintaan ja digitalisuuteen liittyvään kehittämiseen. Kylät ja yhdistykset voivat saada rahoitusta ympäristö- ja ilmastotekoihin. Uusia tukimuotoja ovat mm. pienhankkeet, joilla voi toteuttaa yhteisöjen pieniä investointeja tai kehittämistä. Älykkäät kylät -hankkeissa edistetään uusia kokeiluja ja verkostoitumista.

Tule kuulemaan lisää rahoituksesta yhdistyksille ja yhteisöille!

Jos haluat Teams-linkin sähköpostiisi, ilmoittaudu osoitteessa: https://forms.gle/QA6QQPjiP5vEfQVC8

Tilaisuuden järjestää JyväsRiihi ry. JyväsRiihi on paikallinen maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää EU:n maaseuturahaston yritys- ja hanketukia Jyväskylän maaseutualueella, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla.

Lisätiedot: JyväsRiihi ry, toimisto@jyvasriihi.fi, Jenni Tiainen 044 988 2154.

Leader JyväsRiihen rahoitusinfot.

 

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta