JyväsRiihi logo

JyväsRiihi järjestää maaliskuussa hankeklubin – ilmoittaudu mukaan!

JyväsRiihen hankeklubi kokoontuu maaliskuussa! Tällä kertaa klubissa viritetään hankesuunnitelmia uudelle tasolle ja ideoidaan hankeyhteistyötä.

Hankeklubi on tarkoitettu kaikille JyväsRiihen rahoittamien hankkeiden toteuttajille ja hankkeita suunnitteleville yhdistyksille ja yhteisöille. Uusi käynnistyvä rahoituskausi tarjoaa yhteisöille monia mahdollisuuksia vapaa-aikaan, kulttuuriin, älykkäisiin kyliin, nuorten toimintaan ja digitalisuuteen liittyvään kehittämiseen.

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat hanketoteuttajat! JyväsRiihen hankeklubi maaliskuussa 2023. Tervetuloa uudet ja vanhat hanketoimijat!

Aika: tiistai 28.3.2023 klo 17.00–19.00
Paikka: Laukaan Varjolan tila, Vilppulantie 51, 41370 Kuusa

Hankeklubissa

  • kuullaan ajankohtaiskatsaus maaseuturahaston uudesta rahoituskaudesta 2023–2027 ja rahoitusmahdollisuuksista yhdistyksille ja yhteisöille
  • pohditaan, miten laaditaan yhä vaikuttavampia hankkeita
  • visioidaan, millaisia hankkeita omalle paikkakunnalle tarvitaan
  • ideoidaan yhteistyötä hanketoiminnassa.

Avaamme ovet klo 16.30, jolloin voit tulla kahville ja verkostoitumaan. Tilaisuuden virallinen osuus alkaa klo 17.00.

Ilmoittaudu viimeistään torstaina 23.3.2023: https://forms.gle/sotYtZBbi3sJ1A25A

JyväsRiihen hankeklubien tarkoituksena on, että hanketoimijat pääsevät verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia toistensa kanssa. Kokoontumisissa jaetaan myös neuvoja hankkeiden toteuttamisen eri vaiheisiin, kuten hankesuunnitteluun, hakemuksen laatimiseen, Hyrrä-asiointiin, maksatuksiin ja viestintään.

Tilaisuuden järjestää JyväsRiihi ry. JyväsRiihi on paikallinen maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää EU:n maaseuturahaston yritys- ja hanketukia Jyväskylän maaseutualueella, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla.

JyväsRiihen maaliskuun hankeklubi 2023 (pdf)

Lisätiedot: JyväsRiihi ry, toimisto@jyvasriihi.fi, Jenni Tiainen 044 988 2154.

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta