Leader Vesuri-ryhmä -logo
Kuvassa syksyisiä lehtiä.

Marraskuinen kuntakierros alkaa Vesurin alueella!

Marraskuussa Vesuri kiertää alueen kunnissa. Päivisin on tarkoitus pitää hanke- ja yrityspajoja ja iltaisin järjestetään hankeiltoja. Mikäli kaipaat apua tai opastusta ideoihisi tai rahoituksen suunnitteluun, tarkasta alta oman paikkakuntasi aikataulut ja ilmoittaudu mukaan!

Hanke- ja yrityspajat

Hanke- ja yrityspajoihin on mahdollista varata aika ja tulla keskustelemaan omasta ideasta tai jo suunnitellusta hankkeesta Vesurin asiantuntijoiden kanssa. Neuvontaa on mahdollista saada suunnitteluun, toteutukseen, viestintään tai vaikkapa rahoitukseen liittyvissä asioissa. Varaa siis oma aikasi ja tule viemään omia ideoitasi eteenpäin!

Hanke- ja yrityspajat järjestään päivisin seuraavasti:

Jämsä 15.11. klo 8.30–12, Jämsä Tehdas

Multia 20.11. klo 13–16, Kunnantalo

Kuhmoinen 21.11. klo 13–16, Kunnantalo

Keuruu 22.11. klo 13–16, Kaupungintalo

Petäjävesi 23.11. klo 12–15, Kunnantalo

Huomaa, että mikäli sait Vesurin uutiskirjeen, Petäjäveden kunnan hanke- ja yrityspajan ajankohta on siirtynyt aamupäivästä iltapäivään!

Hankeillat

Hankeilloissa yhdistystoimijat saavat apua ja inspiraatiota omien ideoidensa eteenpäin viemisiksi. Illan aikana on yhteistä keskustelua hankkeista, jonka lisäksi myös hankkeisiin liittyvään viestintään liittyen on mahdollista saada opastusta. Tule paikalle oppimaan tai kertomaan omasta onnistuneesta hankkeestasi. Illassa omista kokemuksistaan on kertomassa Lilja Järvinen Kuhmoisten Haukkasalosta. Tule paikalle kuulemaan, miten Haukkasalon saarelaisten liikuntamahdollisuuksia on parannettu hankerahoituksen avulla! Vinkkaa mahdollisuudesta myös tutuillesi! Voit laittaa kysymyksiä myös etukäteen toimiston sähköpostiin. Ilmoittaudu paikalle etukäteen, jotta osaamme varata oikean määrän purtavaa.

Hankeillat järjestetään kunnissa seuraavasti:

Multia 20.11. klo 17–19, Kunnantalo

Kuhmoinen 21.11. klo 17–19, Kunnantalo

Keuruu 22.11. klo 17–19, Harjulinna

Petäjävesi 23.11. klo 17–19, Kunnantalo

Jämsä 28.11. klo 17–19, Särkijärven kuntotalo

 

Lisätietoa, ajanvaraukset ja ilmoittautumiset:

Toiminnanjohtaja Raisa Saarilahti-Kulju puh. 050 324 1144 tai sähköpostiin toimisto@vesuri-ryhma.fi

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta