Leader Vesuri-ryhmä -logo
Kuvassa äänitorvi josta tulee teksti: Viestintäsuunnittelijaksi Vesuriin?!?

Vesuri hakee viestintäsuunnittelijaa

Tarjoamme kiinnostavan näköalapaikan maaseudun kehittämiseen ja hanketoimintaan. Haemme viestintäsuunnittelijaa edellisellä ohjelmakaudella 2014–2022 rahoitettujen hankkeiden ja inspiroivien esimerkkien esille tuomiseen. Päättyneen kauden hankkeiden vaikuttavuuden raportointi on myös ajankohtaista juuri nyt. Viestintäsuunnittelijan tehtäviin kuuluu ohjelmakauden 2023–2027 uusista rahoitusmahdollisuuksista monikanavainen viestiminen ja hakijoiden ohjaaminen sekä verkostojen kehittäminen.

Haemme henkilöä, joka pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan monikanavaista viestintää sekä tuottamaan erilaisia viestintämateriaaleja. Sisällöntuotanto verkkosivuille ja somekanaviin on tärkeä osa työtä. Viestintäsuunnittelija järjestää tilaisuuksia ja tapahtumia.

Toivomme sinulta:
-soveltuvaa koulutusta korkea-asteelta
-erinomaista tekstin tuottamisen taitoa
-kokemusta viestinnästä (vähintään Facebook, Instagram, YouTube, WordPress, Canva)
-kokemusta videoinnista ja valokuvaamisesta sekä kuvankäsittelystä ja editoinnista
-organisointikykyä ja vuorovaikutustaitoja
-kokemus vastaavista tehtävistä ja yhdistystoiminnasta katsotaan eduksi

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja sisältävät satunnaista ilta– ja viikonlopputyötä. Työpaikka sijaitsee Jämsässä ja työ edellyttää liikkumista Vesurin alueella (Kuhmoinen, Keuruu, Jämsä, Multia ja Petäjävesi). Oman auton käyttö on välttämätöntä. Osaamisesi vaikuttaa tulevaan työnkuvaan. Ensisijaisesti haemme motivoitunutta, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ja idearikasta viestinnän ammattilaista.

Työn aloitus on mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Työ on määräaikainen 30.4.2025 saakka. Työssä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi, cv, työnäytteitä ja lyhyt esittelyvideo osoitteeseen toimisto@vesuri-ryhma.fi 31.3.2023 klo 16 mennessä. Voit hakemuksessa esittää palkkatoiveen. Haastattelut järjestetään Vesurin toimistolla Jämsässä 5.4.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Raisa Saarilahti-Kulju puh. 050 324 1144 tai toimisto@vesuri-ryhma.fi

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta