JyväsRiihi logo
JyväsRiihen hallituksen jäseniä

Kiinnostaako toimiminen JyväsRiihen hallituksessa?

Leader-hallitus muodostuu paikallisen julkisen tahon, yhteisöjen ja maaseudun asukkaiden edustajista. Hallituksen tehtäviä ovat esimerkiksi rahoitettavien hankkeiden valinta, JyväsRiihen strategian toteutumisen seuranta sekä työnantajana toimiminen. Hallitus kokoontuu noin 1-2 kuukauden välein. Hallituksessa toimiminen on oiva mahdollisuus päästä kehittämään maaseutua! Hallitusjäsenenä pääset vaikuttamaan myös rahoitettavien hankkeiden valintaan.

JyväsRiihen hallitukseen tarvitaan maaseudun asukkaita ja yhteisöjen edustajia. Etsinnässä on erityisesti

  • Maaseudun asukas Jyväskylästä
  • Yhteisöedustaja Jyväskylästä
  • Maaseudun asukas Muuramesta

 

Yhteisöedustaja: Yhteisöjen edustajia ovat maaseudun kehittämistyöhön liittyvissä organisaatioissa päättävässä asemassa olevat henkilöt kuten kyläyhdistysten, kylätoimikuntien, 4H-yhdistysten, Mannerheimin lastensuojeluliiton, metsästysseurojen, tuottaja- ja neuvontajärjestöjen, maa- ja kotitalousseurojen, yrittäjäyhdistysten, nuorisoseurojen, maamiesseurojen tai muiden vastaavien toimijoiden hallitusten puheenjohtajat ja jäsenet tai näiden johtavassa asemassa olevat työntekijät.

Maaseudun asukas: Kolmasosa JyväsRiihen hallituksen jäsenistä on sellaisia paikallisia maaseudun asukkaita, jotka eivät edusta työnsä tai muun asemansa vuoksi paikallista julkista hallintoa tai sellaisia yhdistyksiä ja suuria yrityksiä, joiden kiinnostuksen kohteissa ovat Leader-ryhmän toimialaan kuuluvat asiat. Yksittäiset pienyrittäjät (alle 10 henkilötyövuotta) kuuluvat maaseudun asukkaiden kiintiöön.

JyväsRiihen hallitus vuodelle 2023 valitaan vuosikokouksessa 30.3.2023.

Ilmoita kiinnostuksestasi hallitusjäsenyyteen 17.3. mennessä toiminnanjohtaja Leena Karjalaiselle, leena.karjalainen@jyvasriihi.fi tai 044 959 8500.

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta