JyväsRiihi logo
Ihmisiä Muuramesalin edustalla heiluttamassa Walesin lippua

Mikä ihmeen kiertotalous? ReWi Visions -hankkeen videoita ja käsikirja

Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry ja Jyvässeudun 4H-yhdistys ovat toteuttaneet yhteistä kansainvälistä ReWi Visions -hanketta. Hankkeessa vahvistetaan nuorten yrittäjyys- ja työelämätaitoja erilaisilla valmennuksilla. Hanketta rahoittaa Leader JyväsRiihi ry EU:n maaseutuohjelmasta.

ReWi Visions -hankkeen tavoitteena on vahvistaa nuorten yrittäjyys- ja työelämätaitoja kiertotalouden alalla yhteistyössä walesilaisten nuorten kanssa.

Hanke on onnistunut innostamaan nuoria tarkastelemaan yrittäjyyttä ja yritteliäisyyttä uudesta, tulevaisuuden näkökulmasta. Toiminnat ovat avanneet nuorille ja heidän kanssaan työskenteleville kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksien laajan kirjon. Nuorisovaihdon aikana nuoret ovat työskennelleet yhdessä walesilaisten nuorten kanssa, ja oppineet uutta myös omasta maakunnastaan. Hankkeen aikana on perustettu yli 40 nuorten kiertotalousyritystä.

Hankkeessa on julkaistu viisiosainen videosarja kiertotaloudesta ja 4H-yrityksistä. Löydät sen myös Youtubesta.

Hankkeessa on tehty myös ReWitellen -käsikirja, kattava työkalupakki kiertotalousosaajien valmentamiseen. ReWitellen -käsikirja avaa mahdollisuuden merkitykselliselle dialogille nuorten kanssa tulevaisuuden maailmasta. Se toimii kiertotalouteen liittyvien valmennuksien ja kurssien järjestämisen oppaana. Käsikirjan työkalupakki sopii sovellettavaksi eri koulutusaloilla sekä järjestökentällä.

Käsikirja ja lisätietoa osoitteesta ReWi Visions – nuorten kiertotalousyrittäjyys

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta