JyväsRiihi logo
toimisto puhelin tietokone

Nykyisen rahoituskauden rahat myönnetty – uusi rahoituskausi käynnistyy vuonna 2023

Nykyinen rahoituskausi päättyy vuoden 2022 lopussa. JyväsRiihen jakama EU:n maaseuturahaston yritys- ja hankerahoitus on kuluvan kauden osalta kokonaan myönnetty.

Rahoitushakemuksia ei voi toistaiseksi jättää Hyrrä-järjestelmään ohjelmakausien vaihtumisen vuoksi. Rahoitushakemuksia ei voi tällä hetkellä myöskään jättää vireille etukäteen uutta kautta varten.

Uusi rahoituskausi käynnistyy vuoden 2023 alussa. Rahoituksen haun avautumisesta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta todennäköisesti kevään 2023 aikana. Eri tukimuotojen haut alkavat eri aikoina.

Uuden EU-rahoituskauden rahat tulevat haettaviksi sen jälkeen, kun maa- ja metsätalousministeriö on saanut valmiiksi niihin liittyvän kansallisen lainsäädännön ja Ruokavirasto on toteuttanut lainsäädännön edellyttämät muutokset tietojärjestelmiin ja ohjeistukseen

Maaseudun tuet uudistuvat osittain vuonna 2023. Vaikka tukiin tulee uudistuksia, paljon säilyy myös samana. Tiedotamme uuden rahoituskauden rahoitusmahdollisuuksista ja hakemisen aikataulusta alkuvuoden ja kevään 2023 aikana.

Omien ideoiden ja rahoitustarpeiden kanssa voi kuitenkin jo olla yhteydessä JyväsRiihen toimistoon!

 

Jaa artikkeli:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Hae sivuilta